Winkelmandje

(0) items - € 0,00

Miele onderdelen

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het bedrijf is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. Wij van Onderdelenwinkel.nl zijn partner van Miele Nederland.Selecteer uw Miele apparaat


Centrifuge

Dampkap

Droogkast

Fornuis

Koelkast


Koffiezetapparaat


Microgolfoven


Oven


Schoonmaak


Stofzuiger


Strijkijzer


Vaatwasser


Wasmachine


 

Alles van Miele

We kunnen alle onderdelen van Miele leveren, of het nu gaat om onderdelen voor een stofzuiger, vaatwasser of wasdroger. Onderdelen van Miele die we veel verkopen zijn de stofzuigermond, koolborstels en de pistoolgreep. Het gaat dan vaak om de Miele electronic 1800, Miele s511 en Miele s380.

Welk Miele apparaat heb ik?

Om de goede Miele onderdelen te bestellen, heeft u het typenummer van uw Miele apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar u het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra u het nummer heeft gevonden dan kunt u hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Miele voor uw apparaat verschijnen.

Miele onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0492-713932 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur). In onze webshop kunt u veilig betalen middels iDeal of achteraf betalen. Bestellingen leveren wij bij u thuis (of een ander adres naar keuze) of kunt u komen ophalen in ons filiaal in het centrum van Helmond aan de Noord Koninginnewal 15.