Philips onderdelen

Philips onderdelen en accessoires

Alles van Philips

Het bedrijf Philips werd in 1891 opgericht in Eindhoven en is uitgeroeid tot een van Nederlands grootste elektronicaconcerns. Ieder huishouden beschikt wel over een Philips apparaat. Onderdelenwinkel.nl is officieel partner van Philips.

Zoekt u onderdelen voor uw Senseo koffiezetter? Klik dan hier.

Wij hebben dus alle onderdelen Philips (van een stofzuigerslang tot stofzuigerzakkken en een koffiekan) in onze webshop. Bij ons kunt u alle Philips onderdelen bestellen voor alle soorten apparaten, bijvoorbeeld uw wasdroger, vaatwasser of keukenmachine. De types die wij het meest verkopen zijn Philips hr7774, Philips hr7775 en Philips fc8720.

Welk Philips apparaat heb ik?

Wilt u Philips onderdelen bestellen? Dan heeft u het typenummer van uw Philips apparaat nodig. Dit nummer staat meestal op een sticker op uw apparaat, bijvoorbeeld achter een deur of aan de onder- of achterkant. Heeft u het nummer (een combinatie van letters en cijfers) gevonden? Kijk dan in de linker kolom van deze pagina en klik op het juiste nummer. U ziet dan alle onderdelen van Philips die bij uw apparaat passen.

Philips onderdelen nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Uiteraard staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bijvoorbeeld bellen via ons gratis klantenservice nummer 0492-713932. Of u kunt langs komen in onze winkel in het centrum van Helmond aan de Noord Koninginnewal 15. Hier kunt u overigens ook uw bestellingen via internet ophalen. Uiteraard kunnen wij uw bestelling ook thuis bezorgen. Betalen van uw Philips onderdelen gaat via de veilige weg van iDeal of achteraf betalen.