• Voor 20:30 uur besteld, morgen in huis*
  • 14 dagen retourrecht
  • Sinds 1978 uw specialist

Wasmachine onderdelen

Alles voor uw wasmachine

In een wasmachine zitten tientallen onderdelen: van een trommelrib tot een deurgreep. Op Onderdelenwinkel.nl hebben wij een uitgebreid assortiment wasmachineonderdelen van verschillende topmerken. Veel verkochte merken zijn Aeg, Indesit en Bauknecht. Vooral de trommelrib, koolborstel en deurgreep zijn onderdelen die vaak in onze webshop besteld worden. Ook specifieke types als Aeg oko lavamat, Aeg lavamat 52600 en Indesit wi 142 zijn populair.

Welke wasmachine heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw wasmachine te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij wasmachines staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de wasmachineonderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Wasmachine onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste wasmachine onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice op 0492-713932. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur gratis te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw wasmachine in bij u thuis. U kunt de onderdelen ook zelf afhalen in onze winkel in Helmond (Noord Koninginnewal 15).