Accuboor onderdelen en accessoires

Uw accuboormachine, voor snelle en draadloze klusjes

De trotse bezitters van een accuboormachine weten hoe handig het kan zijn om dit apparaat - uiteraard met opgeladen accu - bij de hand te hebben als er even snel iets in of om het huis gedaan moet worden. Want zoek maar weer eens een stopcontact waar je een reguliere boormachine even in kunt prikken. Waar was deze stekker ook weer van, en deze? Nee, dan die accuboor, die moeiteloos en zonder geklungel met de stroomkabel overal bij kan komen. Even boortje erin draaien en hoppakee, u kunt boren.

Onderdelen voor uw accuboor

Dan is het echt ver-schrik-ke-lijk irritant als er iets ontbreekt of niet werkt aan uw accuboormachine. Staat u dan, met dat ding in uw hand, en u kunt er niets mee! Maar ongeacht of er geen geschikt boortje te vinden is, of de juiste freesvijl weer uitgeleend is aan wie was het ook alweer, of de accu heeft het na jarenlange trouwe dienst begeven: Onderdelenwinkel.nl biedt u alle benodigde onderdelen om weer snel met uw accuboor die klusjes te kunnen klaren. Ook een nieuwe acculader of boorkop is voor ons geen probleem! En als u slim bent, bestelt u meteen even een tweede accu... men weet nooit wanneer er weer iets mee mis kan zijn! En zeker bij grotere klusjes kan uw boormachine wel een reserve accu gebruiken, toch?

Accessoires voor uw accu boormachine

Of bent u juist op zoek naar accessoires om de functionaliteit van uw accuboor uit te breiden? Want het is aardig natuurlijk, dat boorsetje dat u er standaard bij heeft zitten, maar er kan natuurlijk nog veel meer met zo'n apparaat gedaan worden. Uw boormachine kan niet alleen maar boren, hij kan ook frezen, slijpen, bijborstelen, verfmengen en nog veel meer! Kijk daarom ook zeker even in ons assortiment hierboven voor handige accessoires, zodat u bij elke klus in en om het huis voorbereid kunt zijn. Een échte klusjesman herken je aan zijn gereedschap, immers!

Welke accuboor heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke accuboor, moet u eerst even op het merk van uw boormachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw boormachine.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!