Actifry onderdelen

Actifry friteuse onderdelen en accessoires

Actifry: keukenmachine of friteuse?

Het beroemde merk Tefal bracht enige tijd terug de Actifry op de markt, een uniek apparaat voor in de keuken. Maar wat is het nou, een keukenmachine of een friteuse? De meeste Nederlandse huishoudens zullen hem vooral gebruiken voor het bereiden van kroketten, snacks en frites, maar de Actifry kan met recht een multicooker genoemd worden.

Gezonder en minder vet eten

Dit kleine keukenapparaat gebruikt door zijn unieke bereidingswijze erg weinig olie, waardoor maaltijden bereid met de Tefal Actifry erg vetarm zijn. Hij is daardoor ook iets minder geschikt voor reguliere snacks, daar kun je toch uiteindelijk beter een friteuse voor gebruiken. Maar bijvoorbeeld ovenkroketten komen heerlijk uit de Actifry!

Voordelen van de Actifry

  • Knapperige frietjes met slechts 3% vet*: de Actifry gebruikt maar een lepeltje olie

  • Multicooker: gebruik de Actifry gerust voor het bereiden van frietjes, maar ook vlees, vismaaltijden, verse groenten of zelfs toetjes

  • Beste eindresultaat: Actifry gebruikt een unieke combinatie van hetelucht circulatie en een speciale pendelarm, die samen zorgen voor de lekkerste maaltijd

  • Automatisch: dankzij de pendelarm heb je geen omkijken naar je maaltijd als je de Actifry gebruikt

  • Ruime inhoud: in de Actifry kun je tot wel 1,5 kg eten bereiden, dus maak je handig een maaltijd voor (maximaal) 6 personen

* je bakt anderhalve kilo frietjes (van 10 x 10 mm) met een eindresultaat van 55% van het originele gewicht, met slechts 2 cl olie.

Ook dit unieke Actifry snack mandje bestelt u natuurlijk bij Onderdelenwinkel.nl

Actifry onderdelen en accessoires

Bij de meest complete onderdelen webshop Onderdelenwinkel.nl vindt u alle onderdelen van uw Actifry apparaat. Ook vindt u hier mandjes voor de friteuse, of bijvoorbeeld een mengschep. We bieden ook accessoires om uw Actifry maaltijd ervaring nog lekkerder en gezonder te maken. Kijk daarom direct in ons aanbod voor het Actifry keukenmachine onderdeel dat u zoekt.

Welke Actifry heb ik?

Actifry heeft diverse modellen uitgebracht. Welk model u heeft staat vermeld op de voorzijde van het apparaat bij het merklogo. Van deze modellen zijn vaak weer diverse uitvoeringen (types) uitgebracht. Zo kent een bepaald model vaak bijvoorbeeld een wit en een zwart apparaat. Bij het specifieke product staat de specifieke typenummers vermeld (bijvoorbeeld YV960000). Dit typenummer vindt u op de onderkant van uw Actifry apparaat. Selecteer dus uw model en vind zo snel uw benodigde Actifry onderdelen en accessoires.