AEG onderdelen

AEG onderdelen en accessoires

Alles van AEG

Het Duitse Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, kortweg AEG, werd opgericht in het jaar 1883. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis met allerlei apparatuur. In een ver verleden produceerde AEG zelfs een tijd lang vliegtuigen. Tegenwoordig is AEG vooral groot in huishoudelijke apparatuur. Hierin is het een gerenommeerd merk en daarom hebben wij als partner van AEG het grootste assortiment onderdelen in onze webshop. Wij leveren van onderdelen voor uw wasdroger en koelkast tot onderdelen van AEG voor uw afzuigkap.

Welk AEG apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor uw AEG apparaat te vinden in onze webwinkel dient u op zoek te gaan naar het typenummer van uw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van uw apparaat. Heeft u het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. U ziet nu alleen de onderdelen van AEG die bij uw apparaat horen.

Onderdelen van AEG nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij van Onderdelenwinkel.nl hebben van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.00 uur een serviceteam voor u klaar zitten die u telefonisch te woord kan staan. Hiervoor kunt u het gratis telefoonnummer 0492-713932 bellen. Ook goed om te weten is dat wij met veilige betaalmethodes werken zoals iDeal en achteraf betalen.