Afzuigkap onderdelen

Alle afzuigkap merken (van a t/m z)

Alles voor uw afzuigkap

De afzuigkap wordt bijna iedere dag gebruikt. Het is het onderdeel in uw keuken dat waarschijnlijk het meest intensief gebruikt wordt en moet daarom regelmatig gereinigd en gecontroleerd worden. Vetten zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Soms is het vervangen van een onderdeel de beste optie. In onze webwinkel verkopen wij afzuigkap onderdelen van merken als Pelgrim, Whirlpool en Aeg. De onderdelen waar het meeste vraag naar is zijn de koolstoffilter, de gewone filter en de lamp. Populaire afzuigkap types zijn Whirlpool akr, Ignis aks 947 en Whirlpool amc 067.


Welk afzuigkap heb ik?

Dit nummer vindt u op het typeplaatje. Het type- of modelnummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje van een afzuigkap zit bijna altijd op de buitenkant van de afzuigkap (tegen de rand aan). Het kan ook zijn dat hij achter de buitenste roosters te vinden is. Het goede nummer is het type- of modelnummer, en dus NIET het serienummer. Het type- of modelnummer bestaat altijd uit een combinatie van cijfers en/ of letters. Soms is de reeks onderbroken door een streepje (-) of een schuine streep (/). Gevonden? Kies ‘m dan uit het menu in de linker kolom van deze pagina. U krijgt dan alleen de onderdelen te zien die geschikt zijn voor uw afzuigkap.


Afzuigkap onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur staan wij u graag telefonisch te woord. Onze klantenservice is bereikbaar via ons contactformulier. Wij werken met veilige betaalmethoden, waaronder iDeal en achteraf betalen. Bestellingen leveren wij bij u thuis of op kantoor.