Airco onderdelen en accessoires

De airconditioning, maakt van uw ruimte uw wereld

Al sinds mensenheugnis worstelen we met de grilligheid van de weerelementen. Regen, kou, dan weer intense hitte, mist: we hebben voor vrijwel alle weersomstandigheden onze eigen oplossingen gevonden. Want wij mensen gedijen het beste in een stabiele omgeving, zo hebben wetenschappers aangetoond. Al hoef je daar natuurlijk geen wetenschapper voor te zijn... Koning van de klimaatbeheersing is natuurlijk de airconditioning. Bijna niet meer weg te denken uit moderne kantoor- en woonomgevingen. Dit apparaat maakt van een ruimte een wéreld, een wereld waarin u kunt vertoeven, spelen, werken, leren, kortom: een wereld waarin u comfortabel kunt bestaan, kunt zijn.

Wilis Carrier, de uitvinder van de airconditioning

Op 17 juli 1902 ontwierp uitvinder Willis Haviland Carrier het eerste moderne airconditioning systeem en veranderde voorgoed de omgevingen waarin we werken, (be)leven en spelen. Net 26 jaar oud, besefte hij zich ineens, terwijl hij naar de mist keek vanaf een treinperron, dat lucht droog gemaakt kon worden juist het door water te leiden en mist te maken. Voortboordurend op dat inzicht besefte hij zich dat het mogelijk was om mechanisch lucht op luchtvochtigheid en temperatuur te beheersen. Carrier is dan ook nog altijd een van de oudste en meest toonaangevende merken op het gebied van airco, maar ook andere merken airconditioning hebben kwalitatieve en betaalbare onderdelen en accessoires.

Alles voor uw airco

Net als elk apparaat heeft ook een airco regelmatig onderhoud en bij tijd en wijle wel eens een vervangend onderdeel nodig. Zo zijn er soms filters die vervangen moeten worden, kan er wel eens een afvoerslang breken, noem maar op. Ook als de airco meteen ook voor een fris geurtje in huis moet zorgen, zal er af en toe eens een nieuwe luchtverfrisser in geplaatst moeten worden. Of als door omstandigheden de kit loslaat, dan moet daar nieuwe aangebracht worden. Hoewel een airconditioning veel zorgen wegneemt, kan er dus ook nog wel eens het nodige zelf mee misgaan. Gelukkig biedt Onderdelenwinkel.nl een breed assortiment aan onderdelen, accessoires en meer, waarmee u weer snel geniet van uw eigen ideale wereldje.

Airco onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste airconditioning onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw airco bij u thuis.