Atag onderdelen

Atag onderdelen en accessoires

Alles van Atag

Atag is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt Atag kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur. Onderdelenwinkel.nl werkt samen met Atag door het leveren van Atag onderdelen voor de gaskookplaat, oven en koelkast. Denk hierbij aan een verwarmingselement, micaplaatjes en een lamp. De onderdelen waar het meeste vraag naar is zijn de Atag domestic, Atag mc 111 g5u en de Atag ku 1090.

Geschiedenis van Atag

Wist u dat Atag een authentiek Nederlandse electronicaproducent is? In 1948 sloegen de twee oprichters, Anton Tijding en Anton Goor (daar komen de letters ATAG dan ook vandaan) de handen ineen. Tegenwoor zijn er twee bedrijven werkzaam onder de naam ATAG: een fabrikant van apparatuur voor verwarming, en een fabrikant die zich specialiseert in apparatuur voor in de keuken. De expertise van deze velden komt echter voort uit één gezamelijk ATAG-bedrijf dat aanvankelijk een groot succes was. In de afgelopen jaren 80 groeide het bedrijf enorm hard en nam zelfs concurrent Pelgrim, en fietsfabrikant Batavus over. Helaas ging het bedrijf in de zwaardere periode tijdens de jaren '90 uiteen in ATAG Verwarming en ATAG keukentechniek..

Atag: topkwaliteit in en om de keuken

Toch blijft tot op de dag van vandaag Atag een krachtig merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur. In 2008 werd dan ook feestelijk het zestigjarig bestaan van het bedrijf gevierd. ATAG is, samen met het nog altijd in bezit zijnde topmerk Pelgrim, en het hoogwaardige merk Etna, een grote producent van topkwaliteit huishoudelijke apparatuur. Dat viel ook de toen samenwerkende partner Gorenje op. Deze Sloveense electronicaproducent nam vervolgens het bedrijf over. Hierdoor komen Atag apparaten uit een waardevolle merkenfamilie en weet u dat uw keukenapparaat van zeer hoge kwaliteit is.

Welk Atag apparaat heb ik?

Om erachter te komen welke Atag onderdelen u nodig heeft, dient u op zoek te gaan naar het typenummer van uw apparaat. Dat staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van cijfers en letters (ook wel het E-nummer genoemd). Meestal vindt u het aan de zij- of achterkant van het apparaat, of aan de binnenkant van de deur. In de koelkast wil het plaatje nog wel eens onder de groentelade zitten. Gevonden? Klik het dan aan links op deze pagina en alleen de Atag onderdelen die bij uw apparaat passen verschijnen dan in beeld.

Atag onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, op werkdagen bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0492-713932. Afrekenen gebeurt door middel van de beproefde betaalmethode van iDeal. Achteraf betalen is ook mogelijk. U ontvangt dan eerst de onderdelen bij u thuis en betaalt pas daarna.