Bankslijpmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van uw bankslijpmachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Als het scherp moet zijn, is er de bankslijpmachine!

Je hebt gereedschap, en je hebt gereedschap voor gereedschap. De bankslijpmachine (of droogslijper) is er eentje uit de laatste categorie. Deze metaalslijper zorgt ervoor dat je messen, schaarbladen en alle andere gereedschappen en andere objecten die scherp moeten zijn, zo scherp mogelijk worden geslepen. De bankslijpmachine dankt zijn naam nog aan een andere eigenschap: deze slijptol zit doorgaans bevestigd aan een werkbank, of een ander stevig oppervlak. Zo kunt u veilig met de slijpmachine werken. De ideale machine in een hoek van uw werkbank voor de noodklusjes: u moet er toch niet aan denken dat u met een slijpsteentje aan de slag zou moeten??

Bankslijpmachine onderdelen, slijpschijven en accessoires

Er mag dus natuurlijk niets aan uw bankslijpmachine kapot gaan. Daarom bieden we bijvoorbeeld vervangende glasbescherming voor uw veiligheid, maar ook schakelaartjes en knopjes als die afgesleten zijn. En vanzelfsprekend hebben we ook een breed slijpsteen- en slijpschijf-assortiment voor uw bankslijptol. Maar we hebben ook nog andere schijven, waarmee u de functionaliteit van uw slijpmachine kunt uitbreiden. Wist u bijvoorbeeld dat u er ook mee kunt polijsten als u de slijpsteen vervangt door een polijst-schijf? En er valt met uw slijpapparaat ook zowaar te schuren, wederom door simpelweg de schijf te vervangen. Bekijk daarom zeker ook even onze slijpmachine accessoires!

Welk bankslijpmachine heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke bankslijpmachine, moet u eerst even op het merk van uw slijpsteen klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw bankslijpmachine.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!