Bauknecht onderdelen

Bauknecht onderdelen en accessoires

Het merk Bauknecht

Niet iedereen weet dit, aangezien Bauknecht zo'n alomtegenwoordig merk is in en om het huis. Maar Bauknecht is eigenlijk al decennialang onderdeel van de grotere Whirlpool Corporation. In 1989 werd het door deze internationale multinational overgenomen. Desalniettemin heeft het aldoor de kwaliteit kunnen blijven produceren die mensen associeren met dit krachtige Duitse merk. Een Bauknecht is en blijft, kortom, een Bauknecht. Dat neemt niet weg dat deze apparaten ook niet het eeuwige leven hebben. Maar niet getreurd: er zijn onderdelen voor Bauknecht genoeg te verkrijgen op Onderdelenwinkel.nl!

Alles van Bauknecht

Wij leveren van onderdelen voor uw wasdroger en koelkast tot onderdelen van Bauknecht voor uw afzuigkap. Bijvoorbeeld een koolborstel, deurgreep en bestekmand. Veel verkochte types zijn de Bauknecht gsxh 7498, Bauknecht trad 6240 en Bauknecht wae 1600.

Welk Bauknecht apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor uw Bauknecht apparaat te vinden in onze webwinkel dient u op zoek te gaan naar het typenummer van uw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van uw apparaat. Heeft u het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. U ziet nu alleen de onderdelen Bauknecht die bij uw apparaat horen.

Onderdelen van Bauknecht nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij van Onderdelenwinkel.nl hebben van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.00 uur een serviceteam voor u klaar zitten die u telefonisch te woord kan staan. Hiervoor kunt u het gratis telefoonnummer 0492-713932 bellen. Ook goed om te weten is dat wij met veilige betaalmethodes werken zoals iDeal en achteraf betalen.