Bauknecht onderdelen

Bauknecht onderdelen en accessoires

Het merk Bauknecht

Niet iedereen weet dit, aangezien Bauknecht zo'n alomtegenwoordig merk is in en om het huis. Maar Bauknecht is eigenlijk al decennialang onderdeel van de grotere Whirlpool Corporation. In 1989 werd het door deze internationale multinational overgenomen. Desalniettemin heeft het aldoor de kwaliteit kunnen blijven produceren die mensen associeren met dit krachtige Duitse merk. Een Bauknecht is en blijft, kortom, een Bauknecht. Dat neemt niet weg dat deze apparaten ook niet het eeuwige leven hebben. Maar niet getreurd: er zijn onderdelen voor Bauknecht genoeg te verkrijgen op Onderdelenwinkel.nl!

Alles van Bauknecht

Wij leveren van onderdelen voor uw wasdroger en koelkast tot onderdelen van Bauknecht voor uw afzuigkap. Bijvoorbeeld een koolborstel, deurgreep en bestekmand. Veel verkochte types zijn de Bauknecht gsxh 7498, Bauknecht trad 6240 en Bauknecht wae 1600.

Welk Bauknecht apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor uw Bauknecht apparaat te vinden in onze webwinkel dient u op zoek te gaan naar het typenummer van uw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van uw apparaat. Heeft u het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. U ziet nu alleen de onderdelen Bauknecht die bij uw apparaat horen.

Onderdelen van Bauknecht nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij van Onderdelenwinkel.nl hebben van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.00 uur een serviceteam voor u klaar zitten die u telefonisch te woord kan staan. Hiervoor kunt u het gratis telefoonnummer 0492-713932 bellen. Ook goed om te weten is dat wij met veilige betaalmethodes werken zoals iDeal en achteraf betalen.

 • Whirlpool / Bauknecht thermostaten: we hebben een alternatief!

  Whirlpool / Bauknecht thermostaten: we hebben een alternatief!

  Belangrijk voor wie op zoek is naar thermostaten voor koelkasten of vriezers: Whirlpool/Bauknecht kan de originele thermostaten niet meer leveren, omdat de fabrikant deze niet meer produceert. De fabrikant van deze thermostaten, Atea, is namelijk failliet gegaan. Maar Onderdelenwinkel.nl heeft al een product gevonden dat kwalitatief als een prima alternatief kan dienen, al moet er lichtjes omgebouwd worden.

  Alternatief: Ranco thermostaat

  Deze alternatieve thermostaten zijn van het merk Ranco, en technisch gelijk is aan de thermostaat die origineel in uw apparaat zit. Maar de contacten van deze alternatieve thermostaat zitten op een andere plek dus kan deze alleen geplaatst worden met losse AMP stekkers. U kunt een dergelijke AMP stekker (kabelschoentje) zelf aan de kabel knijpen en dan het contact op nummer overzetten.

  Dit is voor minder handige klussers mogelijk een iets ingewikkelder karweitje, maar als u zelf technisch handig bent of zelfs professioneel repareert kunt u het zelf vervangen.
  Onderdelenwinkel.nl toont hieronder in een instructionele video hoe u dit karwei zelf kunt verrichten.

  Instructievideo

  Lees de volledige instructies hier!

  Lees meer