Beko onderdelen

BEKO onderdelen

BEKO geschiedenis

BEKO is van oorsprong een witgoedmerk uit Turkije dat zich sinds 1955 heeft toegelegd op de productie van wasmachines, en het heeft sinds 1990 bekendheid gekregen in het buitenland. Momenteel is BEKO de op 1 na grootste witgoedfabrikant van in West-Europa. De kracht van BEKO ligt voornamelijk in productinnovatie en is hierdoor hedendaags een betrouwbare leverancier van witgoedapparatuur waarbij de BEKO producten aansluiten bij de behoeften van de consument.

BEKO bekroningen en sponsoring

BEKO heeft voor diverse aspecten wereldwijd bekroningen behaald. Zo werd de warmtepompdroger in 2014 getest als beste koop door de Nederlandse consumentenbond. Daarnaast zijn er bekroningen behaald onder andere beste productieproces in van witgoed producten en bekroningen van ontwerp en snelst groeiend bedrijf, maar ook “White Good Supplier of the Year” in het Verenigd Koninkrijk.

BEKO is ook fanatiek in sponsoring in de sport, waaronder basketbal en voetbal. Zo is BEKO officiëel “Premium Partner” van FC Barcelona tot einde van het voetbalseizoen van 2018.

BEKO onderdelen

Heeft u huishoudelijke producten van BEKO? Dan kan het voorkomen dat uw producten door het dagelijks gebruik toe zijn aan vervangende onderdelen. Onderdelenwinkel levert u onderdelen van BEKO witgoed producten. Denk aan diverse onderdelen van keukenproducten als BEKO wasmachines onderdelen, BEKO vaatwasser onderdelen, BEKO koelkast onderdelen, BEKO diepvriezer onderdelen, BEKO oven onderdelen en BEKO fornuis onderdelen. Maar ook onderdelen voor huishoudelijke apparaat als BEKO stofzuigers. Is uw BEKO diepvries lade onlangs gebroken? Een veelvoorkomend probleem is dat de koelkast of diepvries ijs afzet met als mogelijke oorzaak dat de deurrubbers zijn beschadigd.

Welk BEKO apparaat heb ik?

Met behulp van het typenummer van het apparaat kunt u passende onderdelen bestellen. Het typenummer treft u aan op de sticker op uw apparaat. Kunt u het modelnummer niet vinden? Dan helpen wij u graag bij het vinden van nieuwe onderdelen.