Boormachine onderdelen en accessoires

Wat zou u doen zonder uw boormachine?

Bij de meeste klussen in en rond het huis komt hij van pas: uw vertrouwde boormachine. Van dat grappige vogelhuisje dat opgehangen moet worden tot de grondige renovatie-klus aan de schuur, overal ligt uw boorapparaat in de buurt. Of het nu is om gaten voor te boren die moeten voorkomen dat er hout gaat splijten, of om plugs te kunnen plaatsen, of gewoon om een zo net mogelijk resultaat te bereiken, hij is zonder twijfel een van uw trouwste vrienden in en rondom het huis. Met doorgaans net iets meer power dan zijn kleine broertje de accuboormachine, is het boorapparaat toch wel de klassieker onder de power tools. Wat heeft u zoal niet kunnen doen met dit prachtige apparaat? We staan er soms te weinig bij stil, wat dit handige apparaat in feite al voor ons gedaan heeft!

Boormachine onderdelen, boren en accessoires

Hét moment om daarbij stil te staan is, vanzelfsprekend, als ineens die boormachine het niet meer doet. Tja.. geen enkel apparaat heeft het eeuwige leven, dat is en blijft een feit. Gelukkig is een boormachine motor vaak redelijk makkelijk te vervangen, evenals veel andere onderdelen van uw boorapparaat die kunnen afbreken - of gewoon domweg kwijtgeraakt kunnen raken! Of misschien bent u wel benieuwd naar onze accessoires waarmee u alles uit uw boormachine kunt halen. Want de boormachine kan meer dan alleen een steen- of houtboor ronddraaien. U kunt ermee slijpen, schuren, verf mengen, frezen, borstelen, grote gaten zagen en nog veel meer. We hebben voor al deze toepassingen en meer de geschikte accessoires in onze webshop voor u op een rijtje gezet. Ook leuk om cadeau te doen voor Vaderdag of aan die speciale persoon die u kent die zo enorm dol is op zijn of haar boormachine!

Welke boormachine heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke boorapparaat, moet u eerst even op het merk van uw boormachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw boorappaat. Overigens zullen boren in praktijk vanzelfsprekend op elke boormachine passen, dus die kunt u met een gerust hart bestellen!

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!