Bosmaaier onderdelen

Kies het merk van uw bosmaaier

Of kies een categorie

De bosmaaier, het ideale groffe geschut

Als er echt even fors onderhoud aan het welig tierende groen gepleegd moet worden, grijpt iedereen die verstand van zaken heeft al snel naar zijn of haar degelijke bosmaaier. Dit onmisbare apparaat voor de groffere groenvoorziening klussen is natuurlijk, net als elk ander apparaat, ook wel eens aan kwaaltjes en problemen onderhevig. Daarom bieden we voor uw bosmaaier een breed assortiment aan onderdelen.

Verschil tussen een bosmaaier en grastrimmer

Een vraag die we enorm vaak gesteld krijgen is: wat is nu precies het verschil tussen een bosmaaier, dus het apparaat waar we hier onderdelen voor aanbieden, en een grastrimmer? En die vraag snappen wij goed. Zo op het oog lijken het ongeveer dezelfde apparaten: een ronddraaiend mes met beschermkap, een steel met handvat, en een motor. Het verschil zit hem dan ook in de manier waarop ze ingezet worden. Een grastrimmer is een veel preciezer maar minder krachtig apparaat. Het wordt echt vooral gebruikt om de randen van een (gemaaid) gazon tot mooie, strakke, afgewerkte lijnen te bewerken. Een bosmaaier is er voor het groffere werk. Bosmaaiers worden vaak ingezet op steile hellingen, bij sloten, bij stukken (de naam zegt het al) bosjes. Ze zijn vaak uitgerust met een krachtigere motor, een extra handvat, en de messen zijn veel krachtiger. De meeste bosmaaiers hebben ook bijvoorbeeld een zaagblad om door takken of de stammen van een struik heen te kunnen zagen. Dit krachtige apparaat is niet bedoeld om precisiewerk te verrichten, maar krijgt een groffe klus in een handomdraai geklaard.

Bosmaaier onderdelen

Onderdelenwinkel.nl biedt een brede selectie aan bosmaaier onderdelen zoals een trimmerdraad voor uw bosmaaier, en natuurlijk de nodige reserve zaagbladen en hakmessen. Bovendien hebben we de nodige accessoires om te zorgen dat u zo veilig mogelijk met uw bosmaaier aan de slag kunt. Kijk dus snel in ons bosmaaier onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je bosmaaier zoekt erbij zit. Vind je je merk, type of onderdeel niet? Stel ons ook gerust een vraag, vaak kunnen we nog aan meer onderdelen komen dan je hier terugvindt!