Bovenfrees onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Sleuven, slijpen en profileren met de bovenfrees

Voor elegant, sierlijk resultaat en precisiewerk als u werkt met hout of kunststof, is de bovenfrees een ideale machine. in een handomdraai slijpt u er mooie sleuven in elke gewenste vorm mee in uw houten materiaal, of werkt u profielen in de randen. De bovenfrees zorgt voor de evenwichtige en strakke afwerking met het gemak waarmee u zelf een boterham met pindakaas smeert. Wie een beetje handig kan frezen, kan in feite alles wat hij of zij maar wil maken. En dat weet de bezitter van een goede bovenfrees maar al te goed. U moet er toch niet aan denken dat u dat allemaal met beitel, vijl en schuurpapier zou moeten doen? U zou dagen bezig zijn met één simpel sleuflijntje! Nee - u bent maar wat blij met uw bovenfreesapparaat.

Bovenfrees onderdelen, freesbitjes en accessoires

Zelfs als de motor van uw frees lustig blijft draaien, kan er altijd iets breken of kwijtraken. Die dingen gebeuren. Dan breekt ineens de geleidingsrail of de grendelhefboom. Of blijkt de handgreep spoorloos verdwenen te zijn! Gelukkig hoeft u dan niet direct de vijl af te stoffen: wij hebben het allemaal voor u. Voor de grote bovenfrees merken bieden wij verschillende vervangende onderdelen aan zodat u met een simpele vervanging van het oude onderdeel, meteen weer aan de slag kunt. En wilt u uw familie en vrienden nog meer verbazen met uw handige freeskunsten? Kijk dan zeker eens bij onze accessoires voor bijvoorbeeld wat speciale frees bitjes. We bieden allerlei frezen aan, voor groeven of randen, zwaluwstaartfrezen en veel meer. Deze bieden we los aan, maar ook als accessoireset bijvoorbeeld. Voor wie nog geen leuk cadeau voor Vaderdag of voor de verjaardag van die handige klussende buurman weet!

Welke bovenfrees heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke bovenfrees, moet u eerst even op het merk van uw frees klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw freesapparaat. Overigens zullen frees bitjes in praktijk vanzelfsprekend op elke bovenfrees passen, dus die kunt u met een gerust hart bestellen!

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!