Braun onderdelen

Braun onderdelen en accessoires

Alles van Braun

Braun GmbH is een Duits bedrijf dat kleine elektrische apparaten produceert. Het is gesticht in 1921 in Frankfurt am Main. Tot het productgamma van Braun behoren onder andere elektrische scheerapparaten, keukenapparatuur, elektrische tandenborstels, haardrogers en klokken. Onderdelenwinkel.nl heeft van dit gehele assortiment alle onderdelen te koop zoals een losse koffiekan, een scheerblad en een pureerstaaf. Deze kunnen ervoor zorgen dat uw keukenmachine, scheerapparaat en koffiezetapparaat weer als vanouds werken. Vooral de Braun silk epil, Braun 3210 en Braun multimix zijn veel voorkomende apparaten.

Welk Braun apparaat heb ik?

De beste manier om te ontdekken welke onderdelen van Braun u nodig heeft, is door het typenummer van het apparaat te achterhalen. Dit nummer, bestaande uit een combinatie van cijfers en letters, staat meestal op het typeplaatje of de typesticker. Die bevinden zich op de onder- of achterkant van uw apparaat, of aan de binnenkant van bijvoorbeeld een deurtje. Zodra u het nummer gevonden heeft kunt u het opzoeken in de linker kolom van deze pagina en het aanklikken. Er verschijnen dan alleen de onderdelen die geschikt zijn voor uw Braun apparaat

Braun onderdelen nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Uiteraard staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bijvoorbeeld bellen via ons gratis klantenservice nummer 0492-713932. Betalen van uw Braun onderdelen gaat via de veilige weg van iDeal of achteraf betalen.