Compressor onderdelen en accessoires

Kies het merk van uw compressor

Oei, mijn compressor!

Wie eenmaal een compressor heeft, wil niet meer zonder. Het veelzijdige apparaat is superhandig om allerlei banden mee op te blazen, om verschillende spuitmonden of zandstralers op aan te sluiten, en dan zijn er nog veel power tools die door de geperste lucht aangedreven (kunnen) worden. Op zichzelf is het natuurlijk slechts een luchtdrukapparaat, maar de toepassingen zijn legio. Dan is het enorm vervelend als er iets mis met de luchtdrukmeter of een van de aanslutingen is, of als de compressorslang een lek heeft. Dan kan uw compressor nog zo handig en veelzijdig zijn, u kunt er ineens niets meer mee...

Compressor onderdelen en accessoires

Dan is de compleetste onderdelen webshop van Nederland, Onderdelenwinkel.nl, er voor u. Met een eenvoudige klik of twee en een online betaling gaan wij regelen dat u het gewenste onderdeel van uw compressor zo snel mogelijk ontvangt. Of zoekt u juist een accessoire waarmee u meer uit uw compressor kunt halen, zoals bijvoorbeeld zandstralen of gericht luchtspuiten? Ook die kunt u bij ons eenvoudig online bestellen!

Welke compressor heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op uw specifieke compressor, moet u eerst even op het merk van uw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw compressor.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!