Dompelpomp onderdelen en accessoires

Kies het merk van uw dompelpomp

Of kies een categorie

De dompelpomp, uw veelzijdige vriend in huis en tuin

De mensen die er een hebben, weten het als geen ander: het is altijd handig om een dompelpomp in huis te hebben. Deze kleine, veelzijdige filter waterpompjes kunnen op allerlei gebieden ingezet worden. Of er nu een plotse lekkage in uw kelder ontstaat, of de vijver eens goed gereinigd moet worden, of de regenton echt overloopt: voor de dompelpomp is geen klus te klein, noch te groot. De dompelpomp: meer dan een heel grappig klinkend woord!

Alles voor uw dompelpomp

Om uw dompelpomp optimaal te laten blijven functioneren, is het nodig deze goed te onderhouden en regelmatig kleine, makkelijk beschadigd rakende onderdeeltjes te vervangen. Maar ook als er slangen of filters vervangen moeten worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw dompelpomp wint aan inzetbaarheid als u eens onze categorieën aan onderdelen en accessoires overloopt. Laat u verrassen en geef die kleine dappere dompelpomp een beetje extra's. Hij zal u dubbel en dompeldwars belonen!

Dompelpomp onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste water dompelpomp onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw dompelpomp bij u thuis.