Dyson onderdelen

Kies uw model Dyson stofzuiger

Dyson stofzuigers: zonder stofzuigerzak

Dyson is een Britse fabrikant van stofzuigers zonder stofzuigerzak. Het bedrijf is in 1993 opgericht door Sir James Dyson. Door de alom geprezen cycloon technologie onderscheidt Dyson zich van andere stofzuiger merken. Onderdelenwinkel.nl is officieel partner van Dyson voor het leveren van alle onderdelen van Dyson stofzuigers. Selecteer hieronder uw Dyson stofzuiger model.

Alle Dyson onderdelen en toebehoren

Als partner van Dyson leveren wij alle beschikbare onderdelen voor uw Dyson stofzuiger. Hierboven vindt u alle Dyson stofzuiger modellen helder gerangschikt. Wanneer u klikt op uw type model krijgt u enkel de onderdelen te zien die voor uw specifieke Dyson stofzuiger geschikt zijn. Zo kunt u zorgeloos bestellen.

Historie van Dyson

Sir James Dyson ontdekte al in 1971 problemen met zijn stofzuiger. De ophoping van stof in de machine zorgde ervoor dat het apparaat aan zuigkracht verloor. Dat zette hem aan het denken. Tijdens een bezoek aan de lokale zaagmolen ontdekte James dat het stof van het zagen werd verwijderd middels industriële cyclonen. Het idee van de bekende cycloon technologie was geboren. Tussen 1979 en 1984 ontwikkelde hij 5127 prototypes. Toen Dyson in 1991 de Internationale Design Fair prijs won werd het startschot van het succes gegeven. Inmiddels ontwikkelt Dyson niet enkel stofzuigers, maar ook handdrogers en luchtblazers.

Dyson onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0492-713932 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur). In onze webshop kunt u veilig betalen middels iDeal of achteraf betalen. Bestellingen leveren wij bij u thuis (of een ander adres naar keuze).