Figuurzaag onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Met uw figuurzaag krijgt elk leuk idee 'vorm'

Een leuke, originele jassen kapstok maken voor de jassen van de kindjes? Of een mooi, zelf ontworpen naambord naast de deur? Voor u is het geen probleem! U start de figuurzaag op en gaat aan de slag. Het idee is nog maar amper geopperd of u bent al zo ver. Uw figuurzaag haalt moeiteloos zijn fijne draadvormige zaagje door hout, metaal of kunststof, zaagt mooie gebogen vormen en rondingen maar ook die scherpe hoek. En de figuurzaag is net zo makkelijk bruikbaar bij minder frivole klusjes, want hij kan immers elke figuur zagen - de naam zegt het al.

Figuur zaagmachine onderdelen en zaagjes

Zo snel en handig als u kunt werken met de figuurzaag, minstens zo lastig is het als u hem wil aanzetten en u kunt er niet mee werken! Misschien is de schakelaar afgebroken, of er moet een nieuw zaagblad in en de moersleutel is spoorloos verdwenen. U weet dat wat u wil doen, een klusje van niets is met uw figuurzaag, maar zonder dat apparaat wordt alles ineens een stuk lastiger. Maar niet getreurd. Als er een onderdeel van uw elektrische figuurzaag vervangen moet worden, of als u zaagjes nodig heeft omdat er geen op voorraad liggen en de laatste net gebroken is, kunt u deze producten voor de verschillende populaire merken van figuurzagen zo bij ons bestellen. Wij leveren zoveel mogelijk uit eigen voorraad en kunnen dus snel en zorgvuldig verpakt elk figuurzaag onderdeel naar u opsturen. Kijk dus zeker even rond in ons ruime productaanbod!

Welke figuurzaag heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op uw specifieke figuurzaag, moet u eerst even op het merk van uw zaagmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw figurenzager.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!