Fornuis onderdelen

Alle fornuis merken (van a t/m z)

Alles voor uw fornuis

Het fornuis, de kroon op uw keuken. Op dit veelzijdige apparaat tovert u de ene na de andere magische maaltijd bij elkaar. Natuurlijk draagt u er goede zorg voor. Maar dan nog kan het voorkomen dat er onderdelen kapot gaan of beschadigen. Een ongelukje zit in een klein hoekje! Als u dan toevallig op zoek bent naar die ene specifieke knop of dat zeldzame accessoire voor uw fornuis, neem dan zeker even een kijkje in ons fornuis onderdelen assortissement. Voor de meeste fornuis merken hebben wij de onderdelen voor u verkrijgbaar. Een simpele bestelling later kunt u weer vlot en als nieuw aan de slag met uw prachtige fornuis. Alsof er nooit iets aan de hand is geweest!

Alle fornuis merken

Hoe zeldzaam uw fornuis type of merk ook is, wij bieden u een heel brede selectie aan beschikbare fornuis onderdelen. Dus is er iets vermist, beschadigd of incompleet aan uw fornuis? Dan vindt u bij Onderdelenwinkel.nl alle onderdelen voor uw merk fornuis. Van branderkelk tot pannendrager, bij ons bent u aan het juiste adres.

  • Gasfornuis waarschuwing voor Bosch en Siemens

    Gasfornuis waarschuwing voor Bosch en Siemens

    Bron: Productwaarschuwing.nl Eigenaren van een gasfornuis of gaskookplaat van het merk Bosch of Siemens opgelet! Is uw apparaat geproduceerd tussen 2006 en 2011? Dan zou de gaskoppeling mogelijk defect kunnen zijn, wat uw gaskooktoestel onveilig kan maken. Gas kan ontsnappen. Dit leidt tot explosiegevaar. Controleer uw typeplaatje voor het modelnummer (E-Nr.) en de vier cijfers van het FD-nummer. Daar waarschuwt BSH Huishoudapparaten, producent van de merken Bosch en Siemens, deze maandag voor in een persbericht. Dit bericht is een uitbreiding van een eerdere waarschuwing in oktober 2016 waar al voor het mogelijke explosiegevaar van deze vrijstaande gastoestellen gewaarschuwd werd. Als u toen dus reeds uw gasfornuis gecontroleerd had en het typenummer stond er niet bij, valt het aan te raden deze controle opnieuw uit te voeren, aangezien het aantal typenummers uitgebreid is. Producent BSH Huishoudapparaten roept mensen die een apparaat uit dat tijdsvak hebben op om de gegevens te controleren en contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan o.a. via het gratis klantenservice nummer: 0800 1908. De gaskoppeling wordt dan gratis vervangen. Dit betreft een vrijwillige controle, maar is zeker in het belang van uw eigen veiligheid. Lees hier de volledige instructies hoe u het model- en FD-nummer vindt en controleert.

    Lees meer