Grastrimmer onderdelen

De grastrimmer: onmisbaar voor uw tuin

Of de tuin nu winterklaar gemaakt moet worden of toe is aan een goed voorjaars onderhoud, een grastrimmer is het ideale instrument om te zorgen dat alles er strak en verzorgd bij ligt.

Grastrimmer of bosmaaier?

Een vraag die veel gesteld wordt is wat nu het verschil is tussen een grastrimmer en een bosmaaier. Hoewel de apparaten beiden voor soortgelijke taken ingezet worden, is het grootste verschil dat een grastrimmer voornamelijk gebruikt wordt voor het precies afwerken van rechte kantjes van (gemaaide) grasvelden en gazoenen. Een bosmaaier is groffer in gebruik en heeft krachtigere hak- en zaagbladen, bedoeld om ook takken, stronken en taaiere gewassen bij te werken. Een bosmaaier wordt dan ook vaker ingezet bij bijvoorbeeld hellingen, gebieden rond sloten enzovoort, waar een grastrimmer echt vooral bedoeld is om de randen van een grasveld strak af te werken. Vergelijk het gerust met het verschil tussen een trimmer en een tondeuse. Voor een tuin die op en top in orde moet zijn, is een grastrimmer dan ook een onmisbaar stuk tuingereedschap.

Grastrimmer repareren

Het is voor iedereen die trots in zijn of haar tuin legt dan ook enorm vervelend als de grastrimmer niet meer functioneert. Gelukkig bieden we bij Onderdelenwinkel.nl een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires voor uw grastrimmer. Dus of u een trimmerdraad of verlengsnoer zoekt, de messen wil vervangen of meer aan uw veiligheid en het onderhoud van uw grastrimmer wilt denken, we bieden de nodige producten voor een breed aanbod aan merken. Klik gerust snel verder in bovenstaande categorieën voor de ideale onderdelen, accessoires of onderhoudsproducten voor uw grastrimmer.

Grastrimmer onderdelen

Onderdelenwinkel.nl biedt veel producten en merken aan voor grastrimmers, maar het kan altijd voorkomen dat uw ideale grastrimmer onderdeel niet gevonden wordt in ons online aanbod. Vind je je merk, type of onderdeel niet? Stel ons dan gerust een vraag via ons contactformulier, vaak kunnen we nog aan meer onderdelen komen dan je hier terugvindt!