Haakse slijpmachine onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Uw slijptol, voor de grondige afwerking en stevig doorslijpen

Er is in feite geen ander gereedschap voor die typische klusjes, waarbij u maar wat blij bent dat u een slijptol bezit. Want er moet een stuk metaal dat uit beton steekt netjes bijgeslepen worden, of ja hoor: dochterlief is de sleutel van haar fietsslot kwijt. Er zijn duizendenéén toepassingen voor de slijpmachine, van afbramen, flexen, tot doorslijpen, en van steen tot metaal. Met welk andere powertool zou u dit anders verricht moeten krijgen? U kunt er moeilijk een klopboor op zetten toch...

Verschil tussen haakse slijptol en rechte slijpmachine

We krijgen regelmatig de vraag te horen wat nu precies het verschil is tussen de haakse slijpmachine en de rechte slijpmachine. Dat valt natuurlijk al ergens uit de naam af te leiden: bij de haakse slijpmachine staat de slijpschijf haaks op de motor, bij de rechte staat deze er recht op. Beide apparaten slijpen net zo goed maar de stand van de slijpschijf betekent dat u er ander soort slijpwerk mee kunt verrichten. Natuurlijk, met wat handigheid maakt het al minder uit, maar de haakse slijper (ook wel flex genoemd) is er toch vooral voor het groffere werk. Meestal treft men deze slijptol aan op bouwwerven of grote constructie-omgevingen.

Onderdelen voor uw slijptol bestellen

Zeker zo'n krachtig apparaat als een slijptol zal wel eens een defectje krijgen. Vanzelfsprekend gaat de slijpschijf niet voorgoed mee, maar als je met zo'n kracht in metaal en steen staat te slijpen, krijgt ook de rest van het apparaat wat klappen. Daar kan hij prima tegen, maar vroeg of laat moet er misschien iets vervangen worden om te zorgen dat uw slijptol lang blijft meegaan. Dan kunt u gelukkig terecht bij de compleetste en grootste onderdelen webshop van Nederland, Onderdelenwinkel.nl, waar u alle gewenste onderdelen en accessoires kunt vinden voor diverse soorten powertools, ook voor uw slijptol dus. Even onderdeeltje vervangen en de slijpmachine doet weer jaren trouwe dienst!

Welke haakse slijper heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op uw specifieke slijptol, moet u eerst even op het merk van uw 'flex' klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw slijpmachine.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!