Hogedrukreiniger onderdelen

Kies het merk van uw hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger onderdelen

Een leuk caféweetje: de eerste hogedrukreinigers zijn ontwikkeld in opdracht van de US Army. Alfred Kärcher ontwikkelde in 1950 deze apparaten voor het Amerikaanse leger na de Tweede Wereldoorlog. De oprichter van het wereldberoemde bedrijf dat zich nog altijd marktleider mag noemen op het gebied van hogedrukreinigers - Kärcher, uiteraard - lanceerde in die tijd de allereerste Europese hogedrukreiniger, de Kärcher DS 350. Tot die tijd waren vooral stoomreinigers populair, maar door het introduceren van een pomp in de stoomcyclus reinigde deze machine veel effectiever. Sinds de geboorte van dit succesbedrijf, een kleine driekwarteeuw geleden, is de hoogwaardige formule van familiebedrijf Kärcher uitgegroeid tot een wereldmerk. De drie hoofdwaardes die ze hun klanten zijn blijven bieden: topprestatie, innovatie en kwaliteit. Kärcher reinigingsapparatuur wordt wereldwijd overal ingezet, tot zelfs het reinigen van de presidentportretten op Mount Rushmore. De betrouwbare en gebruiksvriendelijke Kärcher apparaten worden nog altijd breed gebruikt op gebieden als milieu, cultuur en sport.

Kärcher, Nilfisk en meer

Daarom ligt het voor de hand dat u op onze webshop het meest complete aanbod van onderdelen voor Kärcher hogedrukreinigers aantreft. Maar ook voor andere grote en snel groeiende marktleiders zoals Nilfisk biedt Onderdelenwinkel.nl uiteraard onderdelen aan op deze webshop. We weten hoe onmisbaar een goede hogedrukreiniger is, als hij eenmaal in het huishouden is opgenomen. We letten scherp op de ontwikkelingen in de markt en nemen voortdurend nieuwe merken erbij op in ons assortiment, dus staat uw merk er vandaag niet bij? Morgen misschien wel!

Hogedrukreiniger accessoires en onderhoud

Daarnaast bieden we natuurlijk ook accessoires zoals bijvoorbeeld een terrasreiniger of een chassis-onderspoeler op onze webshop aan. Want hoe veelzijdig uw hogedrukreiniger ook is, u kunt er altijd nóg meer mee dan u dacht, gewoon door een ander accessoire op de slang aan te sluiten. Maak uw patio in een handomdraai schoon, laat uw auto weer spinnen als een poes, en ga zo maar door. Ook op het gebied van onderhoudsmiddelen en schoonmaakproducten bieden we u graag enkele topmerken aan. Klik daarom snel door de categorieën en laat u inspireren hoe u het mooiste schoonmaakresultaat met uw huidige hogedrukreiniger bereikt.

Welke hogedrukreiniger heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw hogedrukreiniger te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de hogedrukreiniger onderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Hogedrukreiniger onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij het bestellen van de juiste hogedrukreiniger onderdelen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kunt u meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren uw bestelde onderdelen voor uw hogedrukreiniger bij u thuis.

  • "Wist je dat..." Woensdag!

    "Wist je dat..." Woensdag!

    Elke woensdag vind u hier een leuk weetje over uw apparaten in en om het huis. Om uw familie, vrienden en collega's mee te verbazen. Vandaag: Wist u dat... de hogedrukreiniger oorspronkelijk ontwikkeld is voor de US Army? Kärcher en de US Army Alfred Kärcher ontwikkelde in 1950 de eerste modellen hogedrukreiniger voor de US Army. Aanvankelijk waren vooral stoomreinigers populair, maar de reinigingskracht bij écht diep vuil liet het nodige te wensen over. En oorlogsmateriaal wil nu eenmaal best wel eens een beetje vuil worden. De echte vernieuwing zat hem in de introductie van een krachtige waterpomp: met koud of warm water reinigen als je er ook nog flink wat power achter kunt zetten, heeft meer effect. Kärcher - ja, van het bedrijf met dezelfde naam - zag potentie voor de consumentenmarkt en lanceerde de eerste Europese hogedrukreiniger, de Kärcher DS 350. Hoewel de markt voor hogedrukreinigers inmiddels veel hoogwaardige concurrentie kent, blijft Kärcher nog altijd tussen de marktleiders en is het een household name gebleven. Kärcher hogedrukreiniger op bijzondere plaatsen Als u met dit weetje toch al verwondering loskrijgt, kunt u eventueel vermelden op welke bijzondere plaatsen de hogedrukreiniger van Kärcher nog steeds trouwe dienst doet: Statue of Liberty: Het cadeautje van Frankrijk aan Amerika staat natuurlijk dagelijks flink in de tocht en het vocht, dus ook daar kwam een Kärcher goed van pas; London Eye: Het iconische reuzenrad in Londen is in 2013, voor de eerste keer sinds de plaatsing in 2000, grondig van boven...

    Lees meer