Indesit onderdelen

Indesit onderdelen en accessoires

Alles van Indesit

Indesit is een Italiaanse fabrikant van witgoedartikelen, gevestigd in Fabriano, Ancona. In 1975 werd dit bedrijf opgericht onder de naam Merloni Elettrodomestici SpA. Of eigenlijk was Indesit toen zijn grootste concurrent, maar in 1985 maakte Vittorio Merlini, de oprichter van het eerder genoemde bedrijf, daar korte metten mee door het merk Indesit over te nemen. Sindsdien heet Merloni Elettrodomestici SpA dus Indesit. Een leuk caféweetje! Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Indesit apparaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn officieel partner van Indesit. Wij verkopen veel onderdelen van Indesit zoals een hangreep, deurscharnier en koolborstels. Door deze te vervangen repareert u bijvoorbeeld uw koelkast, wasmachine en vaatwasser. De types die wij het meest verkopen zijn de Indesit iwc 5145, Indesit di630a en de Indesit is60v.

Welk Indesit aparaat heb ik?

U heeft het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw apparaat te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar u de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek, bijvoorbeeld aan de achter- of onderkant van het apparaat. Als u het typenummer gevonden heeft kunt u dit links op deze pagina opzoeken zodat u alleen de Indesit onderdelen vindt die bij uw apparaat passen.

Onderdelen van Indesit nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag verder. Dat kan bij ons per telefoon (0492-713932, op werkdagen gratis bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur). Uw bestelling leveren wij bij u thuis of waar u maar wil af. Het betalen van uw onderdelen van Indesit gaat op een veilige manier, namelijk via iDeal: een betaalmethode via uw eigen bank. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. U ontvangt dan eerst het onderdeel.