Kärcher onderdelen

Karcher onderdelen en accessoires

Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher is natuurlijk wereldberoemd geworden met hun bijna industriële hogedrukreiniger voor thuisgebruik. Deze krachtige hogedrukspuit wordt inmiddels breed ingezet voor het wassen van auto's, het schoonspuiten van opritten, ga maar door. De toegevoegde waarde van een Kärcher hogedrukspuit in de tuin en bij de overige activiteiten rondom het huis is niet te onderschatten. Deze veelzijdige hogedrukreiniger kan natuurlijk altijd een defect onderdeel hebben. Gelukkig is de hogedrukreiniger van Kärcher makkelijk te repareren en hebben we een veelvoud aan originele, zacht geprijsde onderdelen van Kärcher in ons assortissement.

Kärcher stofzuiger

Iets minder bekend is de stofzuiger van Kärcher, maar die doet zeker wat betreft kwaliteit niet onder voor de hogedrukreiniger van hetzelfde merk. Een Kärcher stofzuiger is een krachtig apparaat waar het huishouden eenvoudig en grondig mee schoongemaakt kan worden. Of u nu een stofzuigerzak nodig hebt voor deze superstofzuiger, of een pistoolgreep, we hebben alle Kärcher stofzuiger onderdelen die u maar nodig kunt hebben in onze catalogus. Met enkele eenvoudige klikken heeft u zo besteld wat u nodig heeft en wordt uw Kärcher stofzuiger onderdeel of hogedrukreiniger onderdeel snel en eenvoudig bij u thuisgeleverd. Zodat u weer jarenlang plezier kunt hebben van uw Kärcher apparaat!

Kärcher schoonmaak en onderhoud

Kärcher biedt een breed assortissement schoonmaak- en onderhoud apparaten voor in en om het huis. Zo vindt u hier op Onderdelenwinkel.nl ook onderdelen voor hun modellen dompelpomp, voor uw Kärcher vloerreiniger, diverse schrob- en reinigingsmachines, en ook voor hun innovatieve Window Vac. De apparaten zelf kunnen we ook leveren! Bovendien bieden we veel accessoires waarmee u veel meer uit uw Kärcher apparaten haalt. Wat dacht u van een strijkijzer dat u op uw stoomreiniger kunt aansluiten? Of een volledige terrasreiniger voor op uw hogedrukreiniger? Dit en veel meer vindt u in ons Kärcher onderdelen en accessoires assortissement. Klik dus zeker rond in de gewenste apparaatcategorie en laat u inspireren.

Welk Kärcher apparaat heb ik?

Om de goede Kärcher onderdelen te bestellen, heeft u het typenummer van uw Kärcher apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar u het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra u het nummer heeft gevonden dan kunt u hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Kärcher voor uw apparaat verschijnen.

Kärcher onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0492-713932 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur). In onze webshop kunt u veilig betalen middels iDeal of achteraf betalen. Bestellingen leveren wij bij u thuis (of een ander adres naar keuze)

 • Oudere Kärcher hogedrukreiniger? Er is nu de adapter-M!

  Oudere Kärcher hogedrukreiniger? Er is nu de adapter-M!

  Eigenaars van Kärcher hogedrukreinigers gefabriceerd voor 2010 moeten dit zeker even lezen. De bayonet koppeling van de verschillende modellen Kärcher lans of lansfrees zijn innovatief verbeterd. Helaas betekent dit ook dat de bevestigingen niet langer passen op oudere modellen hogedrukreinigers. Kärcher heeft een speciaal adapterstuk, de Adapter-M, op de markt gebracht om nieuwe accessoires alsnog te doen passen.

  Nieuwe accessoires passen niet op uw Kärcher hogedrukreiniger

  Kärcher is doorlopend hun producten aan het innoveren en aan het waarborgen dat u alles uit uw hogedrukreiniger kunt halen dat eruit te halen is. Verbeterde prestaties, maar ook betere accessoires die tegen hogere druk kunnen en langer meegaan. Dit is ook waarom de bajonet-bevestiging is geoptimaliseerd. In voorbereiding hierop zijn Kärcher hogedrukreingers al sinds 2010 ontworpen om op de nieuwe bevestiging te passen. Oudere modellen hebben dit voordeel helaas niet..

  Adapter-M voorKärcherMaar maakt u geen zorgen, Kärcher heeft alle begrip voor uw trouwe, al jarenlang nette dienst doende hogedrukreiniger en heeft een oplossing ontworpen. De Adapter-M is nu beschikbaar via Onderdelenwinkel.nl via ons partnerschap met Kärcher. En dit onderdeeltje zorgt dat alles weer optimaal aansluit!

  Welke modellen hebben deze adapter nodig?

  Simpel gezegd: als u een ouder model spuitpistool heeft (specifiek de modellen M, 96, 97) en u wil daar een nieuwe spuitlans op aansluiten, dan moet u de adapter erbij kopen. We kunnen ons echter heel goed voorstellen dat u niet weet welk model spuitpistool er op uw hogedrukreiniger zit!
  De volgende drie soorten hogedrukreiniger spuiten hebben de nieuwe Karcher Adapter M nodig:

  Kärcher spuiten waar u de Adapter M bij nodig heeft

  Daarnaast heeft u de Adapter M nodig als u de volgende modellen lansen wil aansluiten op een Kärcher spuitpistool van voor het jaar 2010:

  Hogedrukreiniger lans model

   

  Productnummer

  VP 120 Vario Power lans (K 2/3 serie)

   

  2.642-724.0

  VP 145 Vario Power lans (K 4/5 serie)

   

  2.642-725.0

  VP 180 Vario Power lans (K 6/7 serie)

   

  2.642-726.0

  DB 120 freeslans (K 2/3 serie)

   

  2.642-727.0

  DB 145 freeslans (K 4/5 serie)

   

  2.642-728.0

  DB 180 freeslans (K 6/7 serie)

   

  2.642-729.0

  Dit type spuitpistool heeft de adapter niet nodig

  De nieuwe Adapter-M heeft u niet nodig bij dit type Kärcher hogedrukreiniger spuitpistool:
  Dit type spuitpistool behoeft geen Adapter-M

  Lees meer

 • Gratis Kärcher zomerslippers bij je aankoop!

  Gratis Kärcher zomerslippers bij je aankoop!

  Kärcher gaat met je mee de zomer in! Van 1 juli t/m 17 september kun je een paar gratis Kärcher slippers ontvangen bij je aankoop.

  Gratis Kärcher zomerslippers

  Deze hoogwaardige slippers zijn niet los te koop, enkel te winnen. Kärcher heeft besloten deze zonnige zomerslippers exclusief ter beschikking te stellen aan hun beste klanten, en daarom ontvang je deze mooie slippers bij aankoop van € 75,- of meer.
  Bovendien maak je, door mee te doen aan de slippers-actie, ook nog eens maandelijks kans op een van de twee Fatboy Lamzac-ligzakken. Voor al uw in- en outdoor activiteiten, zoals op reis, op festivals, op het strand of zelf tijdens de skivakantie Deze Fatboy® Lamzac is vervaardigd uit een lichte, maar sterke en duurzame stof die garant staat voor jarenlang plezier.

  Wat moet je ervoor doen?

  • Tijdens de actieperiode (1 juli t/m 17 september 2017) koop je voor € 75,- of meer aan Kärcher producten uit het 'Home & Garden'-assortiment. Dat betekent alles behalve de 'Pro'-apparaten, oftewel van de bekende Kärcher hogedrukreiniger tot de vernieuwende WindowVac raamwasser, maar ook voor uw Kärcher dompelpomp of stofzuiger. Onderdelen, accessoires maar ook bijvoorbeeld stofzuigerzakken, reinigingsmiddelen of filters: alles telt mee!
  • Na aankoop registreert u uw product op de speciale registratiepagina van Kärcher.
  • Als je aankoop voldoet aan de actievoorwaarden ontvang je binnen 3 weken gratis een pakket met Kärcher slippers in de opgegeven maat. (Let wel, hierbij geldt op=op!)
  • Iedereen die registreert voor de gratis Kärcher slippers maakt automatisch ook kans op 1 van de 2 Fatboy® Lamzac ligzakken die Kärcher in deze actieperiode maandelijks zal verloten.

  Lees meer

 • Consumentenbond test: beste hogedrukreiniger

  Consumentenbond test: beste hogedrukreiniger

  Deze maand verscheen bij de Consumentenbond het testrapport voor de beste hogedrukreiniger. Er werden 22 populaire hogedrukreinigers getest van de populaire merken Kärcher, Nilfisk, Eurom en Bosch. In de top 10 springen Kärcher en Nilfisk er met kop en schouders bovenuit.

  Prestaties, gemak, maar ook handleiding

  Consumentenbond nam daarbij een bijzondere set eigenschappen onder de loep. Voor de hand liggend werd getest op reinigingsprestaties en gebruiksgemak, werd daarnaast nog gekeken naar de gemiddelde levensduur en natuurlijk de prijs (voor de ultieme prijs/kwaliteits-verhouding). Maar ook de handleiding en het geluid van elk apparaat kreeg een rapportcijfer. Daarnaast werd er gekeken naar de veelzijdigheid: op niet elk model hogedrukreiniger kan bijvoorbeeld een terrasreiniger aangesloten worden, en ook niet elk apparaat blinkt uit op het gebied van overige beschikbare accessoires. Het volledige advies is gratis te lezen op de Consumentenbond website, althans, met een gratis abonnement voor maximaal 2 maanden.

  Kärcher grote winnaar

  De fabrikant die als overduidelijke winnaar uit de bus komt, is Kärcher. De Duitse topproducent vind je met maar liefst zeven modellen terug in de top 10, en vult de volledige top 3 in. De rest van de top 10 wordt gevuld door Nilfisk, die ook duidelijk kwalitatief erg aardig uit de test komt. Bosch en Eurom vallen beiden buiten de top-10: Eurom staat met de Force 1800 (rapportcijfer 7,5) op plek 11 en pas op positie 17 tref je de Bosch AQT 40-13 met een rapportcijfer van 6,7. Daarnaast biedt Consumentenbond nog informatie van merken waar geen eigen test mee is gedaan maar wel wat consumenteninformatie van bekend is, van de merken Hitachi, Powerplus, Einhell, , Makita en Kränzle.

  De hele top-10

  1. Kärcher K4 Premium Full Control Home (8,4)
  2. Kärcher K5 Premium Full Control Plus (8,4)
  3. Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home (8,4)
  4. Kärcher K4 Premium Full Control (8,3)
  5. Nilfisk E 150.1-10 H PAD X-tra (8,3)
  6. Kärcher K5 Full Control Home (8,2)
  7. Nilfisk E 150.1-10 H X-Tra (8,1)
  8. Kärcher K4 Full Control Home (7,9)
  9. Kärcher K4 Full Control (7,7)
  10. Nilfisk C 130.2-8 PAD (7,6)

  Lees meer