Kärcher onderdelen

Karcher onderdelen en accessoires

Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher is natuurlijk wereldberoemd geworden met hun bijna industriële hogedrukreiniger voor thuisgebruik. Deze krachtige hogedrukspuit wordt inmiddels breed ingezet voor het wassen van auto's, het schoonspuiten van opritten, ga maar door. De toegevoegde waarde van een Kärcher hogedrukspuit in de tuin en bij de overige activiteiten rondom het huis is niet te onderschatten. Deze veelzijdige hogedrukreiniger kan natuurlijk altijd een defect onderdeel hebben. Gelukkig is de hogedrukreiniger van Kärcher makkelijk te repareren en hebben we een veelvoud aan originele, zacht geprijsde onderdelen van Kärcher in ons assortissement.

Kärcher stofzuiger

Iets minder bekend is de stofzuiger van Kärcher, maar die doet zeker wat betreft kwaliteit niet onder voor de hogedrukreiniger van hetzelfde merk. Een Kärcher stofzuiger is een krachtig apparaat waar het huishouden eenvoudig en grondig mee schoongemaakt kan worden. Of u nu een stofzuigerzak nodig hebt voor deze superstofzuiger, of een pistoolgreep, we hebben alle Kärcher stofzuiger onderdelen die u maar nodig kunt hebben in onze catalogus. Met enkele eenvoudige klikken heeft u zo besteld wat u nodig heeft en wordt uw Kärcher stofzuiger onderdeel of hogedrukreiniger onderdeel snel en eenvoudig bij u thuisgeleverd. Zodat u weer jarenlang plezier kunt hebben van uw Kärcher apparaat!

Kärcher schoonmaak en onderhoud

Kärcher biedt een breed assortissement schoonmaak- en onderhoud apparaten voor in en om het huis. Zo vindt u hier op Onderdelenwinkel.nl ook onderdelen voor hun modellen dompelpomp, voor uw Kärcher vloerreiniger, diverse schrob- en reinigingsmachines, en ook voor hun innovatieve Window Vac. De apparaten zelf kunnen we ook leveren! Bovendien bieden we veel accessoires waarmee u veel meer uit uw Kärcher apparaten haalt. Wat dacht u van een strijkijzer dat u op uw stoomreiniger kunt aansluiten? Of een volledige terrasreiniger voor op uw hogedrukreiniger? Dit en veel meer vindt u in ons Kärcher onderdelen en accessoires assortissement. Klik dus zeker rond in de gewenste apparaatcategorie en laat u inspireren.

Welk Kärcher apparaat heb ik?

Om de goede Kärcher onderdelen te bestellen, heeft u het typenummer van uw Kärcher apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar u het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra u het nummer heeft gevonden dan kunt u hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Kärcher voor uw apparaat verschijnen.

Kärcher onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0492-713932 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur). In onze webshop kunt u veilig betalen middels iDeal of achteraf betalen. Bestellingen leveren wij bij u thuis (of een ander adres naar keuze)

 • Consumentenbond test: beste hogedrukreiniger

  Consumentenbond test: beste hogedrukreiniger

  Deze maand verscheen bij de Consumentenbond het testrapport voor de beste hogedrukreiniger. Er werden 22 populaire hogedrukreinigers getest van de populaire merken Kärcher, Nilfisk, Eurom en Bosch. In de top 10 springen Kärcher en Nilfisk er met kop en schouders bovenuit.

  Prestaties, gemak, maar ook handleiding

  Consumentenbond nam daarbij een bijzondere set eigenschappen onder de loep. Voor de hand liggend werd getest op reinigingsprestaties en gebruiksgemak, werd daarnaast nog gekeken naar de gemiddelde levensduur en natuurlijk de prijs (voor de ultieme prijs/kwaliteits-verhouding). Maar ook de handleiding en het geluid van elk apparaat kreeg een rapportcijfer. Daarnaast werd er gekeken naar de veelzijdigheid: op niet elk model hogedrukreiniger kan bijvoorbeeld een terrasreiniger aangesloten worden, en ook niet elk apparaat blinkt uit op het gebied van overige beschikbare accessoires. Het volledige advies is gratis te lezen op de Consumentenbond website, althans, met een gratis abonnement voor maximaal 2 maanden.

  Kärcher grote winnaar

  De fabrikant die als overduidelijke winnaar uit de bus komt, is Kärcher. De Duitse topproducent vind je met maar liefst zeven modellen terug in de top 10, en vult de volledige top 3 in. De rest van de top 10 wordt gevuld door Nilfisk, die ook duidelijk kwalitatief erg aardig uit de test komt. Bosch en Eurom vallen beiden buiten de top-10: Eurom staat met de Force 1800 (rapportcijfer 7,5) op plek 11 en pas op positie 17 tref je de Bosch AQT 40-13 met een rapportcijfer van 6,7. Daarnaast biedt Consumentenbond nog informatie van merken waar geen eigen test mee is gedaan maar wel wat consumenteninformatie van bekend is, van de merken Hitachi, Powerplus, Einhell, , Makita en Kränzle.

  De hele top-10

  1. Kärcher K4 Premium Full Control Home (8,4)
  2. Kärcher K5 Premium Full Control Plus (8,4)
  3. Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home (8,4)
  4. Kärcher K4 Premium Full Control (8,3)
  5. Nilfisk E 150.1-10 H PAD X-tra (8,3)
  6. Kärcher K5 Full Control Home (8,2)
  7. Nilfisk E 150.1-10 H X-Tra (8,1)
  8. Kärcher K4 Full Control Home (7,9)
  9. Kärcher K4 Full Control (7,7)
  10. Nilfisk C 130.2-8 PAD (7,6)

  Lees meer

 • "Wist je dat..." Woensdag!

  "Wist je dat..." Woensdag!

  Elke woensdag vind u hier een leuk weetje over uw apparaten in en om het huis. Om uw familie, vrienden en collega's mee te verbazen. Vandaag: Wist u dat... de hogedrukreiniger oorspronkelijk ontwikkeld is voor de US Army?

  Kärcher en de US Army

  Alfred Kärcher ontwikkelde in 1950 de eerste modellen hogedrukreiniger voor de US Army. Aanvankelijk waren vooral stoomreinigers populair, maar de reinigingskracht bij écht diep vuil liet het nodige te wensen over. En oorlogsmateriaal wil nu eenmaal best wel eens een beetje vuil worden. De echte vernieuwing zat hem in de introductie van een krachtige waterpomp: met koud of warm water reinigen als je er ook nog flink wat power achter kunt zetten, heeft meer effect. Kärcher - ja, van het bedrijf met dezelfde naam - zag potentie voor de consumentenmarkt en lanceerde de eerste Europese hogedrukreiniger, de Kärcher DS 350. Hoewel de markt voor hogedrukreinigers inmiddels veel hoogwaardige concurrentie kent, blijft Kärcher nog altijd tussen de marktleiders en is het een household name gebleven.

  Kärcher hogedrukreiniger op bijzondere plaatsen

  Als u met dit weetje toch al verwondering loskrijgt, kunt u eventueel vermelden op welke bijzondere plaatsen de hogedrukreiniger van Kärcher nog steeds trouwe dienst doet:

  • Statue of Liberty: Het cadeautje van Frankrijk aan Amerika staat natuurlijk dagelijks flink in de tocht en het vocht, dus ook daar kwam een Kärcher goed van pas;
  • London Eye: Het iconische reuzenrad in Londen is in 2013, voor de eerste keer sinds de plaatsing in 2000, grondig van boven tot beneden gereinigd;
  • Euromast: Al bijna 60 jaar staat deze eye catcher in Rotterdam en in 2010, om haar 50-jarig jubileum te vieren, werd deze statige dame helemaal schoongespoten;
  • Space Needle: De 184 meter hoge toren die goeddeels de skyline van Seattle bepaalt, glanst ook sinds enkele jaren weer trots, dankzij acht weken aan nachtelijke reiniging (om de dagelijkse bezoekersstromen te ontzien);
  • Cristo Redentor: Het wereldberoemde Jezus-beeld in Rio de Janeiro is nu al twee keer volledig propergespoten door Kärcher apparatuur;
  • Bernini's colonnades bij het Vaticaan: De meeste toeristen die zich daar staan te vergapen, weten waarschijnlijk niet dat Kärcher hogedrukreinigers daar grondig te werk zijn gegaan;
  • Mount Rushmore: Jazeker, de wereldberoemde presidentiële portretten op Mount Rushmore hielden sinds 2005 hun frisse uitstraling met de stralen van een Kärcher hogedrukreiniger!

  En het filmpje was van lage kwaliteit, maar stond onze eigen Prinses Beatrix nu tijdens de actie NL Doet ook niet met een Kärcher hogedrukreiniger in haar handen?

  Er zijn nog veel meer beroemde monumenten waar Kärcher grondig en zorgvuldig haar krachtige reiniging op heeft losgelaten. Het bedrijf haalt hier niet alleen positieve media-aandacht mee maar verbindt zich ook bewust aan duurzame ondersteuning en behoud van deze historische belangrijke plaatsen. Benieuwd waar Kärcher nog meer is geweest? Zie hier het overzicht!

  Leuke monumenten quiz

  Om extra te benadrukken hoezeer Kärcher haar band met 's werelds beroemdste monumenten en andere constructies koestert, staat er een quiz op hun site. Ze kiezen er 15 willekeurige uit en jij moet klikken waar je dit monument vindt. Wedden dat je ze lang niet allemaal wist?

  Lees meer