Kärcher onderdelen

Karcher onderdelen en accessoires

Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher is natuurlijk wereldberoemd geworden met hun bijna industriële hogedrukreiniger voor thuisgebruik. Deze krachtige hogedrukspuit wordt inmiddels breed ingezet voor het wassen van auto's, het schoonspuiten van opritten, ga maar door. De toegevoegde waarde van een Kärcher hogedrukspuit in de tuin en bij de overige activiteiten rondom het huis is niet te onderschatten. Deze veelzijdige hogedrukreiniger kan natuurlijk altijd een defect onderdeel hebben. Gelukkig is de hogedrukreiniger van Kärcher makkelijk te repareren en hebben we een veelvoud aan originele, zacht geprijsde onderdelen van Kärcher in ons assortissement.

Kärcher stofzuiger

Iets minder bekend is de stofzuiger van Kärcher, maar die doet zeker wat betreft kwaliteit niet onder voor de hogedrukreiniger van hetzelfde merk. Een Kärcher stofzuiger is een krachtig apparaat waar het huishouden eenvoudig en grondig mee schoongemaakt kan worden. Of u nu een stofzuigerzak nodig hebt voor deze superstofzuiger, of een pistoolgreep, we hebben alle Kärcher stofzuiger onderdelen die u maar nodig kunt hebben in onze catalogus. Met enkele eenvoudige klikken heeft u zo besteld wat u nodig heeft en wordt uw Kärcher stofzuiger onderdeel of hogedrukreiniger onderdeel snel en eenvoudig bij u thuisgeleverd. Zodat u weer jarenlang plezier kunt hebben van uw Kärcher apparaat!

Kärcher schoonmaak en onderhoud

Kärcher biedt een breed assortissement schoonmaak- en onderhoud apparaten voor in en om het huis. Zo vindt u hier op Onderdelenwinkel.nl ook onderdelen voor hun modellen dompelpomp, voor uw Kärcher vloerreiniger, diverse schrob- en reinigingsmachines, en ook voor hun innovatieve Window Vac. De apparaten zelf kunnen we ook leveren! Bovendien bieden we veel accessoires waarmee u veel meer uit uw Kärcher apparaten haalt. Wat dacht u van een strijkijzer dat u op uw stoomreiniger kunt aansluiten? Of een volledige terrasreiniger voor op uw hogedrukreiniger? Dit en veel meer vindt u in ons Kärcher onderdelen en accessoires assortissement. Klik dus zeker rond in de gewenste apparaatcategorie en laat u inspireren.

Welk Kärcher apparaat heb ik?

Om de goede Kärcher onderdelen te bestellen, heeft u het typenummer van uw Kärcher apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar u het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra u het nummer heeft gevonden dan kunt u hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Kärcher voor uw apparaat verschijnen.

Kärcher onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0492-713932 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur). In onze webshop kunt u veilig betalen middels iDeal of achteraf betalen. Bestellingen leveren wij bij u thuis (of een ander adres naar keuze)