Betalen

Heeft u vragen of wenst u hulp met het plaatsen van uw bestelling? Bel ons gerust via: 0492-713932.

Op Onderdelenwinkel.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Om ervoor te zorgen dat uw betaling veilig en snel verloopt werken wij samen met Adyen en Afterpay. Beide partijen zijn erin gespecialiseerd om uw transactie veilig te laten verlopen. Zo kunt u onbezorgd online winkelen.


Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

> Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
> Betaling komt direct bij ons binnen, dus uw bestelling wordt direct vewerkt.
> iDEAL is bij Onderdelenwinkel.nl volledig gratis.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Onderdelenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Onderdelenwinkel.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 150. Gelieve contact met ons op te nemen indien u een hoger bedrag per digitale acceptgiro wenst te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Betalen per acceptgiro kost u € 1,95 aan extra betaalkosten.

Hoe werkt het?

U ontvangt uw bestelling thuis en een aantal dagen later ontvangt u een acceptgiro per e-mail. Daarna heeft u 14 dagen de tijd om door middel van deze acceptgiro te betalen.


Wat zijn de voorwaarden?
Er kan alleen van acceptgiro-betaling gebruik worden gemaakt als:  
> u een bestelling plaatst als particulier;
> het factuur- en bezorgadres in Nederland ligt (let op: geen postbus);
> uw verzoek om te betalen via AfterPay® online door AfterPay geautoriseerd wordt.

Als u kiest voor betaling achteraf per acceptgiro, worden de rechten ten aanzien van het voor uw aankopen verschuldigde bedrag door Onderdelenwinkel.nl overgedragen aan AfterPay. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Op Onderdelenwinkel.nl kunt u ook met uw Nederlandse MasterCard of VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.

> Na verificatie kan uw bestelling direct worden verstuurd.
> Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
> Creditcardbetalingen zijn bij Onderdelenwinkel.nl volledig gratis.

Vooruitbetalen per bankoverschrijving betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Onze betalingsprovider Adyen zorgt voor een veilig verloop van uw betaling. U dient daarom naar een bankrekeningnummer van Adyen over te schrijven. Belangrijk daarbij is dat u het vermelde referentienummer invult bij uw betaling. Dit is noodzakelijk om uw bestelling te koppelen aan uw betaling. Zonder het referentienummer wordt uw betaling teruggestort en uw bestelling geannuleerd.


  • Houd rekening met één tot drie werkdagen verwerkingstijd.

  • Bij ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

  • Bankoverschrijving bij Onderdelenwinkel.nl is volledig gratis.

Via Paypal kunt je online op een veilige en snelle manier met alle populaire creditcards (waaronder Visa, Mastercard en American Express) betalen. Ook is het mogelijk via Paypal te betalen met een krediet dat je via een bankoverschrijving kunt opwaarderen. Om Paypal te kunnen gebruiken moet je je registreren op de Paypal site of als bestaande gebruiker inloggen. Je wordt doorgestuurd naar de Paypal site zodra je voor de betalingsoptie 'Paypal' hebt gekozen tijdens het bestelproces. Je gegevens worden daarin beveiligd opgeslagen en worden niet aan ons verstrekt.

  • Na verificatie kan jouw bestelling direct verstuurd worden.

  • Je gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.