Over ons

Het bedrijf - Ontstaan vanuit expertise

onderdelenwinkel contact

Onderdelenwinkel.nl is in 1978 begonnen als lokale onderdelenwinkel in Helmond. In de winkel hielpen we graag onze klanten, vanuit expertise en reparatie specialisme, bij de problemen met hun witgoed apparatuur. We weten zelf minstens zo goed wat voor vervelende toestanden een kapot huishoudelijk apparaat kan veroorzaken, dus staan we altijd klaar met passend advies. In 2006 startten we met een online winkel, die sindsdien hard gegroeid is.

Wij helpen jou bij problemen met jouw witgoed

Met ruim 940.000 tevreden online klanten werd het in 2014 tijd voor een vernieuwde webwinkel. Een winkel die beter voldoet aan de wensen van de klant en bovendien het klanten nog gemakkelijker maakt hun specifieke onderdelen te vinden. Ook al is Onderdelenwinkel.nl inmiddels gevestigd in een reusachtig magazijn en besloten we de winkel in Helmond te sluiten, de filosofie van klanten helpen met hun problemen is niet veranderd. Die zit vast in de wortels van iedere medewerker.
 


Waar we voor staan:

Onze webshop heeft het webshop-keurmerk. Dat betekent dat het winkelen bij Onderdelenwinkel.nl veilig en betrouwbaar is. Hiernaast bieden wij je verschillende mogelijkheden om te betalen: zo kies je de optie die je het fijnst vindt. Bovendien kun je op onze site ook gratis reparatie advies vinden. Zo kun je snel bekijken of jouw apparaat nog te repareren is door middel van een onderdeel. Dit onderdeel kun je dan gelijk bestellen op onze website.

Wij begrijpen als geen ander dat een snelle levering essentieel is voor onze klanten. Een vaatwasmachine die stuk is wil je immers snel weer repareren en gebruiken! Daarom leveren wij snel. Bestellingen voor 00.00 uur leveren wij de volgende werkdag. 

Met het repareren van jouw apparaat bespaar je al heel wat kosten. En wanneer jouw onderdeel dan ook nog eens een scherpe prijs heeft, ben je al helemaal voordelig uit. Onderdelenwinkel.nl biedt haar klanten deze scherpe prijzen.

Wij doen ons best om een zo compleet mogelijk aanbod te bieden. Er zijn echter zó veel onderdelen verkrijgbaar dat wij ze niet allemaal online kunnen plaatsen. Daarom bieden wij een extra service. Kun je een onderdeel niet vinden op onze site? Doe dan een aanvraag voor een onderdeel. Klik hier om een aanvraag te doen. 

Onze maatschappelijke betrokkenheid speelt een grote rol binnen het bedrijf. Zo bieden wij kansen aan medewerkers uit sociale werkplaatsen door het creëren van arbeidsplaatsen voor hen binnen Onderdelenwinkel.nl. Zij verzorgen voor jou mede het inpakken van uw bestellingen. En zij doen het met plezier en toewijding. Ook steunen wij verschillende filantropische initiatieven, zoals Stichting Repair Café.