Klopboormachine onderdelen en accessoires

Altijd de klopboor bij de hand!

Met bijna de kracht van een boorhamer maar met toch net wat meer finesse, is de klopboor uw trouwe kameraadje in en om het huis. Voor elk gaatje dat geboord moet worden om iets op te hangen komt hij wel van pas. Of u er nu een steenboor op plaatst en het klopmechanisme aanschakelt, waarbij de boorkop niet alleen ronddraait maar ook in de lengte op en neer gaat, of bij hout en kunststof het klopmechanisme uitzet, de klopboor is een veelzijdig stuk gereedschap dat vaak van pas komt. Menig klusje start zelfs in feite met de klopboor, maar zeker bij harde oppervlakken als steen en beton. Wie een klopboormachine heeft, zal deze dan ook doorgaans koesteren.

Onderdelen voor uw klopboormachine bestellen

Boortjes kunnen helaas breken - zeker de dunnere. Een boorkop kan slijten. En een accu heeft niet het eeuwige leven. Voor deze onderdelen en meer kunt u met een gerust hart terecht bij de compleetste onderdelen webshop van Nederland, Onderdelenwinkel.nl. We bieden u veel vervangende onderdelen voor uw klopboormachine, maar ook de nodige accessoires zoals speciale boren of bitjes. U kunt al deze handige producten moeiteloos bij ons bestellen en zo uw boormachine meer uitgebreide functionaliteit geven of een langere levensduur. Het zou toch jammer zijn als u een nieuwe klopboor moet kopen: zo goed als deze worden ze niet meer gemaakt, toch?

Welke boormachine heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op uw specifieke klopboor, moet u eerst even op het merk van uw boormachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw klopboormachine.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!