Koelkast onderdelen

Alle koelkast merken (van a t/m z)
Alle onderhoudsproducten en onderdelen voor uw koelkast bestelt u natuurlijk bij Onderdelenwinkel.nl

Alle onderdelen voor uw koelkast

De koelkast is een van de belangrijkste apparaten in het huishouden. Het houdt namelijk onze levensmiddelen langer goed. Des te lastiger als uw koelkast kapot is. Vaak is dit op te lossen met het vervangen van een bepaald onderdeel. De juiste koelkast onderdelen om uw apparaat te repareren vindt u bij ons op Onderdelenwinkel.nl. Zo kan het zijn dat uw deurgreep stuk is of het lampje kapot is. Bestel snel en ben direct van uw ongemak af.

Koel-vries combinatie

Er zijn verschillende types koelkasten. Zo heeft menig koelkast ook een vriesvak, de zogenoemde koel-vries combinatie. Natuurlijk is de vriezer in zo'n koelkast een iets ander apparaat en heeft andere onderdelen nodig. Gelukkig hebben we ook voor de koelvries-combi's alle benodigde onderdelen. Heeft u een Amerikaans model koelkast? Ook voor deze grote koelkasten hebben we veel onderdelen waarmee u makkelijk uw koelkast weer werkend krijgt.

Populaire koelkast merken

Koelkasten worden zwaar belast. Ze draaien namelijk 24 uur per dag. Koelkasten van populaire merken als Bosch, AEG en Siemens zijn weliswaar van uitstekende kwaliteit, toch kan er wel eens een onderdeel kapot gaan of slijten. Onderdelen die zwaar worden belast en dus vaker slijten, zijn bijvoorbeeld de thermostaat en de afdichting. Al deze onderdelen vindt u in onze webshop.

Welke koelkast heb ik?

Om de goede onderdelen voor uw koelkast te vinden in onze webwinkel dient u op zoek te gaan naar het typenummer van uw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de achterkant van uw koelkast. Heeft u het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. U ziet nu alleen de onderdelen die bij uw koelkast horen.

Onderdelen voor uw koelkast nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij van Onderdelenwinkel.nl hebben van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 12.00 uur, en van 13.00 tot 17.00 uur een serviceteam voor u klaar zitten die u graag adviseert. Ook goed om te weten is dat wij met veilige betaalmethodes werken zoals iDeal en achteraf betalen.

 • De koelkast Ja/Nee sticker, heeft u die al?

  De koelkast Ja/Nee sticker, heeft u die al?

  Bron: Voedingscentrum Misschien heeft u het tijdens een van de 3 promotiemomenten meegekregen, maar eind 2015, halverwege 2016 en in de zomer van dat jaar, verspreidde het Voedingscentrum handige Ja/Nee stickers. Niet voor op de brievenbus, maar voor op de groentelade in uw koelkast! U ziet in één oogopslag wat er wel en niet in bewaard kan worden. De sticker werd via alle grotere landelijke supermarkten verspreid en de sympathieke actie haalde verschillende kranten. Jamaar dat wist ik niet! Heeft u de actie met de sticker gemist? Geen nood, het Voedingscentrum heeft er nog altijd een aantal op voorraad. Gratis! Of nou ja, je betaalt nog even de verzendkosten (€ 1,95) ervoor. Maar dan kun je die superhandige sticker in jouw koelkast plakken zodat steeds het juiste eten in de groentelade belandt. Klik hier om de sticker te bestellen!

  Lees meer

 • Spul of Prul? Sobro, de supersalontafel

  Spul of Prul? Sobro, de supersalontafel

  Gemakzucht dient de mens, wordt wel eens gezegd, maar misschien is het soms wat overdreven. Voor onze gloednieuwe rubriek Spul of Prul presenteren we u: de Sobro - salontafel van de toekomst? Oordeel zelf of dit apparaat handig is of stom. Probleem: de koelkast is zo ver weg Dan is er net wat spannends op TV, of je zit net zo lekker, of het gesprek is te leuk. Er is altijd wel zo'n situatie te bedenken waarin de koelkast eigenlijk een beetje te ver weg is. Soms sta je dan toch maar op om een koud drankje te halen, of soms stel je het nog even uit. Het zou toch wel handig zijn om zo'n koelkastje gewoon bij de hand te hebben bij het TV-kijken, denkt vast iedereen wel eens een keer. Dat hadden de makers van de Sobro alvast door! Salontafel met koelkast, speakers, opladers... Dus dat was alvast het eerste dat de Sobro moest hebben: een ingebouwd koelkastje voor lekkere frisse drankjes. Dus werd één van de drie opberglades een speciaal koelkast-vak. Het werkt als een soort minibar zoals je die ook wel eens in een hotelkamer aantreft, dus meer als een stevige elektrische koelbox dan als een volledige koelkast. Maar dat is natuurlijk helemaal niet belangrijk: je hoeft niet naar de koelkast te lopen voor je frisdrankje of je biertje! So, bro... biertje? Wij volgen ergens het idee wel. En als je dan toch bezig bent, dan rust je zo'n salontafel meteen met allemaal andere handige snufjes uit...

  Lees meer