Koelkast waterfilters

Veilig schoon water met een koelkast waterfilter

Heeft u een Amerikaanse koelkast of een zogenaamde side-by-side koelkast? Dan zit er waarschijnlijk een functie op waarmee u gekoeld water of ijsklontjes kunt maken. Deze systemen gebruiken een waterfilter om te zorgen dat u zuiver, veilig en optimaal schoon water drinkt. Dit waterfilter haalt efficiënt en betrouwbaar schadelijke bacteriën, maar ook chemische toevoegingen zoals chloride en andere geur- en smaakverstorende stoffen uit wat water dat via de watertoevoer naar uw koelkast stroomt. Deze handige koelkasten helpen u dus op de meest effectieve manier van heerlijk zuiver water te genieten.

Waterfilter vervangen

Om te zorgen dat een dergelijk systeem goed blijft werken, is het echter wel cruciaal om met hoge regelmaat het filter van uw koelkast te vervangen. Deze filters blijven bij normaal gebruik een half jaar lang optimaal fuctioneren. Het is daarom cruciaal om de waterfilters van uw koelkast elke 6 maanden te vervangen. Gelukkig bieden wij u een breed assortissement aan van koelkast waterfilter merken voor vrijwel alle modellen Amerikaanse koelkast met deze ijsblokjes functionaliteit.

NSF certificaat bij de meeste merken koelkast waterfilters

NSF certificering, voor uw bescherming

Ook bieden we voor veel bekende originele merken gelijkwaardige filters aan van een alternatief merk. Deze filters zijn doorgaans goedkoper dan een origineel merk en kwalitatief zo goed als gelijkwaardig. Het is echter gebleken dat sommige andere aanbieders van koelkast waterfilters minderwaardige alternatieve merken aanbieden. Dit is levensgevaarlijk voor uw gezondheid. Daarom zijn de waterfilters op Onderdelenwinkel.nl NSF International gecertificeerd. Deze kwaliteitseis zorgt ervoor dat het grootste onafhankelijke, internationale kwaliteitslabel garandeert dat deze producten uitvoerig getest zijn en aan alle gestelde eisen voor de kwaliteit voldoen. Wilt u meer weten over dit label? Lees dan een uitvoerige uitleg op www.nsf.org waar alles nog eens op een rijtje gezet wordt.

Alle waterfilters voor uw koelkast

Denk dus aan uw gezondheid en die van uw huisgenoten en vervang elke zes maanden uw koelkast waterfilter. Onderdelenwinkel.nl helpt u daar graag bij en bezorgt snel, voordelig en vertrouwd uw koelkast waterfilter bij u thuis. Klik dus snel door ons ruime aanbod om te zien of het waterfilter dat in uw koelkast past, in ons assortissement zit!