Kolomboormachine onderdelen en accessoires

Precisiegaten boor je met de tafelboor

Als de gaten echt strak en precies moeten zijn, of voorgeboorde inkepingen of ander boor- en slijpwerk moet er gebeuren, dan kan iemand met vaste hand vast wel een eind komen met een reguliere boor. Maar écht precies wordt het natuurlijk met een kolomboormachine op de werkbank. Zeker als het meer dan eens moet gebeuren, bijvoorbeeld een hele reeks gaten, dan is het wel fijn om écht precisiegereedschap te hebben waarmee u met een kalme handomdraai het gat kunt boren.

Onderdelen en accessoires voor uw kolomboormachine bestellen

Kolomboormachines hebben meestal een snelspanboorhouder/snelspanboorkop of een tandkransboorhouder/tandkransboorkop. Dit betekent dat reguliere (veelgebruikte) boren vaak prima in uw kolomboormachine passen. Dat maakt uw tafelboor geschikt voor hout, metaal, aluminium, steen, etc. zolang u maar de juiste boren gebruikt. We bieden verschillende soorten boren aan die u kunt vinden bij de 'gewone' boormachine. Voor specifiek uw kolomboormachine bieden we ook vervangende bevestigings- en veiligheidsonderdelen aan, zoals bijvoorbeeld een nieuwe bankschroef of een veiligheidskap. Maar ook schakelaars of andere onderdelen die kapot kunnen gaan - tot zelfs de boormotor toe - vindt u in onze webshop. Als u dus echter de bruikbaarheid van uw werkbank-boormachine wil uitbreiden, kunt u dus onder 'boorapparaat' alle benodigde boren terugvinden en bestellen.

Welke kolomboormachine heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op uw specifieke kolomboor, moet u eerst even op het merk van uw tafelboor klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw stationaire boormachine.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!