Lamellenfrees onderdelen en accessoires

Kies het merk van uw lamellenfrees

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De lamello biscuit

Iedereen die net met houtbewerking omspringt kent ze wel, de 'lamello' of lamellen-verbinding. Deze 'biscuit' waar Lamello het patent op heeft, past met wat houtlijm perfect in het voorgefreesde gat en zorgt ervoor dat hout op een nette manier samengevoegd kan worden zonder het gebruik van lelijke schroeven of andere uitwendig zichtbare verbindingen. Maar als u zelf aan het hobby'en bent - bijvoorbeeld een prachtige zelf ontworpen kast aan het bouwen - dan heeft niemand dat voorgefreesdegat, eh, voorgefreesd. Dat moet u zelf doen, met de lamellenfrees, zoals dit specifieke apparaat genoemd wordt. Een roterend freesblad slijpt precies de biscuit-vorm in uw hout op de plek waar u wil, en het apparaat is zo ontworpen dat u voorzichtig de frees voor- en achteruit kunt schuiven naar het te frezen hout toe. Een kind kan de was doen! leuk weetje: wist u dat de uitvinder van de Lamello biscuit snipverkouden en met oorpijn onder de pijnstillers zat toen hij het idee ervoor bedacht? Ze zijn er inmiddels in talloze handige varianten en in 2004 werd de lamel nog in een expositie geëerd als een van de meest bescheiden innovaties van de 20e eeuw. Echte vakmannen zullen het daar wel mee eens zijn: zo'n lamel is in veel situaties toch maar handig om bij de hand te hebben!

Onderdelen en accessoires voor uw lamellenfrees bestellen

Dan moet natuurlijk wel uw freesblad niet zwaar versleten zijn. Of de accu zijn beste tijd gehad hebben... We hebben voor u vervangende frijsscheef bladen en oplaadbare accu's voor de lamellenfrees op voorraad liggen zodat dit geen probleem hoeft te zijn. En u zult zelf zien dat bij het freesblad ook gewoon nieuwe lamello's te bestellen zijn, mochten die bijna op zijn. U kunt met enkele muisklikken en even wachten gewoon verder met uw nette houtwerk. De rest regelt Onderdelenwinkel.nl, de compleetste onderdelen webwinkel voor de klussende vakman, gewoon voor u.

Welke lamellenfrees heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op uw specifieke lamello verbinding frees, moet u eerst even op het merk van uw freesmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw lamellenfrees.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!