Lasapparaat onderdelen en accessoires

Lasapparaat kapot?

Als er metalen aan elkaar gesmolten moeten worden, gebruikt men daarvoor een lasapparaat. Dit is in feite een transformator die een hoge spanning aan de laselektrode levert, waardoor een lasboog (ook wel vlamboog genoemd) ontstaat die de metalen smelt. Daardoor kunt u metalen met elkaar fuseren. Een lasverbinding, dus waarbij twee metalen effectief samengesmolten zijn, is een enorm sterke verbinding, onvergelijkbaar met andere verbindingen zoals bij solderen of lijmen. Als twee metalen écht stevig aan elkaar moeten zitten, is een lasapparaat onmisbaar. Daarom kan het toch wel een groot probleem zijn als er iets kapot is aan een lasapparaat, want andere verbindingen zijn gewoon soms niet sterk genoeg.

Onderdelen en accessoires voor lasapparaten

Dus als u op zoek bent naar vervangende onderdelen voor uw lasapparaat, of naar accessoires om dit nuttige apparaat nog breder in te kunnen zetten, dan zit u bij Onderdelenwinkel.nl, de compleetste onderdelenwinkel van Nederland, aan het goede adres. We leveren u snel en voornamelijk uit eigen voorraad elk gewenst onderdeel voor uw lasapparaat, nieuw en in veel gevallen door de fabrikant zelf vervaardigd. Ook bieden we budgetvriendelijke alternatieven die hoogwaardig van dezelfde kwaliteit zijn als de originele onderdelen die bij uw lasapparaat zaten.

Welk lasapparaat heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke lasapparaat, moet u eerst even op het merk van uw apparaat klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw lasapparaat.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!