Lintzaag onderdelen en accessoires

Of kies een categorie
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De lintzaag, de zaag die door blijft gaan

Kijk, een lintzaag, dat is natuurlijk het serieuze werk. Deze grote apparaten draaien een groot cirkelvormig zaaglint van enkele meters rond en maken het zagen van hout en andere materialen een kwestie van niets. Het onderste wiel bedient dit zaaglint zo dat het van boven naar beneden draait, dus met de zaagtanden omlaag, wat voorkomt dat er aan het hout getrokken wordt. De ene plank na de andere duwt u moeiteloos en veilig door het roterend zaaglint heen en u krijgt een snel en strak gezaagd resultaat. Vooral mensen die veel te zagen hebben, zullen een lintzaag neerzetten, maar dan is deze ook direct van onmetelijke waarde. Zolang het lint kan draaien, kunt u zagen, en u hoeft tenminste niet aan te klungelen met een cirkelzaag of ander minder handige apparatuur. Moet er even flink wat gezaagd worden, geen probleem voor u.

Onderdelen en accessoires voor lintzaagmachines

Vroeg of laat moet elk zaaglint vervangen worden, want als deze te bot wordt, is er het risico dat deze breekt, met alle veiligheidsrisico's van dien. En u wilt natuurlijk wel uw vingers behouden, voorzichtig als u met dit apparaat omspringt. Dus het lint moet met regelmaat vernieuwd worden. Maar er kan natuurlijk ook een bedieningsknop afbreken of kwijtraken. Of de zaagband moet vervangen worden wegens slijtage. Al deze dingen kunnen gebeuren: geen apparaat blijft voorgoed als nieuw functioneren. Of misschien zoekt u een smaller zaagblad (zaaglint) om mooie bochten te maken, zoals bij een figuurzaag? Onderdelenwinkel.nl heeft alles wat u kunt zoeken voor uw lintzaag.

Welke lintzaag heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke zaagmachine, moet u eerst even op het merk van uw lintzaag klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw lintzager.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!