Magnetron onderdelen

Alle onderdelen voor uw magnetron

Iedereen heeft tegenwoordig wel een magnetron of een combinatie van oven-magnetron in huis. In de jaren ’80 maakte het apparaat zijn grote opmars en tegenwoordig is het eigenlijk onmisbaar in iedere keuken. Even iets ontdooien of opwarmen is zo gebeurd met een magnetron. Daarom is het ook vervelend als het apparaat kapot gaat. Daarom heeft Onderdelenwinkel een groot assortiment magnetron onderdelen. Bestel snel en ben direct van uw ongemak af. Magnetrons zijn er in inbouwmodellen en in ‘normale’ modellen. Alle bekende merken zijn opgenomen in ons assortiment. Zo hebben we onderdelen voor magnetrons van Ikea, Samsung en Whirlpool. Onderdelen die relatief vaak kapot gaan zijn bijvoorbeeld het draaiplateau of de motor.

Welke magnetron heb ik?

Om de goede onderdelen voor uw magnetron te vinden in onze webwinkel dient u na het kiezen van het juiste merk op zoek te gaan naar het typenummer van uw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van uw apparaat. Heeft u het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. U ziet nu alleen de onderdelen die geschikt zijn voor uw magnetron.

Onderdelen voor uw magnetron nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij van Onderdelenwinkel.nl hebben van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur een serviceteam voor u klaar zitten die u graag te woord kan staan. Ook goed om te weten is dat wij met veilige betaalmethodes werken zoals iDeal en achteraf betalen.

 • Adviseur Trump: "Spionage via de magnetron!"

  Adviseur Trump: "Spionage via de magnetron!"

  Bron: Krapuul.nl Absoluut een mooi gevalletje 'alternative facts': Kellyanne Conway, de adviseur en woordvoerdster van de Amerikaanse president Donald Trump, noemde zonder blikken en blozen magnetrons als voorbeeld van apparaten waarvia de campagne van Trump bespioneerd werd. Minstens een opgetrokken wenkbrauw waardig, met alle magnetische golven die het apparaat genereert, maar vooral een bron van spot voor veel Twitteraars. 'Magnetron verandert in een camera' In een prachtig staaltje science fiction vertelde ze tijdens een interview bij haar thuis dat er op allerlei manieren gespioneerd kan worden in de huidige tijd. Hoewel daar best iets in zit, noemde ze doodleuk het voorbeeld van een 'magnetron die in een camera verandert'. Bron van spot op internet Hoewel ze later beweerde dat haar woorden 'uit context zijn geplaatst', laten de vele fragmenten die te horen zijn bij de diverse bronnen weinig aan de verbeelding over. Zacht gezegd wordt het complotdenken van haar verhaal hiermee ietwat op losse schroeven gezet, en dat zijn veel plaaggeesten op internet niet ontgaan. Met name op Twitter leidde de uitspraak tot een feestje van spot. Zo staken mensen nieuwsgierig hun hoofd in de magnetron om een selfie te maken, 'ontdekten' sommigen de spioneer-knop op hun toestel, en besloten anderen om nooit meer hun magnetron te gebruiken zonder eerst hun make-up in orde te brengen. Voor de mensen die twijfelen: er zijn (nog) geen magnetrons op de markt die magisch ineens in een spioneercamera kunnen veranderen. De CIA kijkt dus niet mee wat u eet.

  Lees meer

 • Maak de vieze combi-magnetron weer schoon met groene zeep en ammonia

  Maak de vieze combi-magnetron weer schoon met groene zeep en ammonia

  Het is typisch zo'n klusje dat de hele zondagmiddag kan verpesten en daarom misschien beter op zaterdag verricht kan worden: de (combi)magnetron schoonmaken. Als je dat veel uitstelt, is het vuil al snel erg hardnekkig en krijg je het met de meeste schoonmaakproducten niet meer verwijderd. Dit overkwam ook groene blogster Cecile Bol van Eigenwijsblij.nl, en een half jaar lang probeerde ze allerlei tips van lezers uit. Uiteindelijk kwam ze uit bij de enige aanpak die leek te werken: groene zeep en ammonia!

  Deze methode is echter een beetje tijdrovend, vandaar dat we je aanraden dit op zaterdag te doen. Dan kun je zondag gewoon lekker fris je magnetron weer in gebruik nemen, ideaal!
  Lees verder

  Lees meer