Magnetron onderdelen

Alle onderdelen voor uw magnetron

Iedereen heeft tegenwoordig wel een magnetron of een combinatie van oven-magnetron in huis. In de jaren ’80 maakte het apparaat zijn grote opmars en tegenwoordig is het eigenlijk onmisbaar in iedere keuken. Even iets ontdooien of opwarmen is zo gebeurd met een magnetron. Daarom is het ook vervelend als het apparaat kapot gaat. Daarom heeft Onderdelenwinkel een groot assortiment magnetron onderdelen. Bestel snel en ben direct van uw ongemak af. Magnetrons zijn er in inbouwmodellen en in ‘normale’ modellen. Alle bekende merken zijn opgenomen in ons assortiment. Zo hebben we onderdelen voor magnetrons van Ikea, Samsung en Whirlpool. Onderdelen die relatief vaak kapot gaan zijn bijvoorbeeld het draaiplateau of de motor.

Welke magnetron heb ik?

Om de goede onderdelen voor uw magnetron te vinden in onze webwinkel dient u na het kiezen van het juiste merk op zoek te gaan naar het typenummer van uw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van uw apparaat. Heeft u het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. U ziet nu alleen de onderdelen die geschikt zijn voor uw magnetron.

Onderdelen voor uw magnetron nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij van Onderdelenwinkel.nl hebben van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur een serviceteam voor u klaar zitten die u graag te woord kan staan. Ook goed om te weten is dat wij met veilige betaalmethodes werken zoals iDeal en achteraf betalen.