Meetgereedschap onderdelen en accessoires

Of kies een categorie
Alle meetgereedschap merken (van a t/m z)

Precisiemetingen met de lasermeter

Onder elektronisch meetgereedschap rekenen we natuurlijk vooral de welbekende laser afstandmeter. Dat superhandige apparaatje wat met één druk op de knop via een weerkaatste laserstraal de gemeten afstand aangeeft. Dit apparaat is veelzijdig inzetbaar, sommigen hebben heel geavanceerde rekenfuncties die bijvoorbeeld via de Stelling van Pythagoras een derde afstand kunnen meten als u in twee verschillende hoeken meet. Ook kunnen ze soms nauwkeurig metingen bij elkaar optellen, of zelfs oppervlaktes of volumes berekenen. Dat is natuurlijk uiterst nauwkeurig werk waar elke kleine afwijking tot ernstige rekenfouten kan leiden, met alle gevolgen van dien. Dat weet u, en daarom gebruikt u uw lijnlaser, kruislijnlaser of gewone lasermeter met de grootste nauwkeurigheid.

Accessoires voor uw laser-afstandmeter

Maar kom, net zo goed als dat u niet gaat lopen hannesen met een vouwmeter of meetlint, gaat u toch ook niet ingewikkeld prutsen met onnauwkeurige hoeken? Daarom hebben we handige accessoires voor uw meetgereedschap in de aanbieding. Zoals bijvoorbeeld een statief, waarmee u uw metingen onder de juiste hoek en stabiel waterpas kunt verrichten. Want daar zijn apparaten immers voor, om uw leven supermakkelijk te maken. Het is allemaal al moeilijk genoeg, u gaat toch niet zelf ook nog eens de boel nog moeilijker maken?

Welke lasermeter heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke laserafstandmeter, moet u eerst even op het merk van uw laser klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw afstandsmeter.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!