Miele onderdelen

Miele onderdelen en accessoires

Miele: ruim 100 jaar een familiebedrijf

Miele behoeft als merk eigenlijk geen introductie meer: het meest verkochte merk op de huishoudelijke markt staat al generaties lang bekend als een topkwaliteit merk. Mensen vragen, bij aanschaf van een nieuwe machine, vaak specifiek naar het merk Miele. Dit omdat Miele natuurlijk vooral robuustheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. De ontwerpers en ontwikkelaars bij Miele houden doorlopend het oog op de toekomst, zonder te vergeten waar de naam Miele al zo lang voor staat. Heeft u een Miele wasmachine, een Miele koelkast of een Miele stofzuiger bijvoorbeeld, dan is de kans groot dat u dit apparaat koestert.

Oh nee, mijn Miele is kapot!

Van zichzelf gaat een huishoudelijk apparaat van Miele erg lang mee en dan ontwikkelt zich toch een bepaalde band tussen machine en eigenaar. Het kan daarom erg vervelend zijn als uw Miele machine kapot gaat - maar niet getreurd, in veel gevallen is het eenvoudig op te lossen! Een Miele apparaat gaat dan weliswaar lang mee, maar niet alle onderdelen hebben een even lang leven. Gelukkig bieden wij op Onderdelenwinkel.nl, de meest complete onderdelen leverancier in Nederland, bijna elk denkbaar onderdeel voor Miele apparaten. Van originele Miele onderdelen tot kwalitatief gelijke alternatieve merken, het kan enorm lonen om eens te zien of wij u niet kunnen helpen om de levensduur van uw Miele te verlengen!

Wie is Miele?

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het bedrijf is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. Wist u dat dit wereldberoemde merk begon - ja, we hebben het écht over Miele - als producent van melkcentrifuges en botermachines? In 1907 maakten ze zelfs Miele-automobielen en daarna rijwielen. In de jaren vijftig was Miele een van de grootste producenten van lichte motorfietsen in Duitsland. In 1960 stopte Miele hiermee om meer aandacht te geven aan de bouw van huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koelkasten en wasmachines.

Partner van Miele = voordeel voor u!

Wij van Onderdelenwinkel.nl zijn partner van Miele Nederland. Dit heeft verschillende voordelen voor u, want zo hebben we bijvoorbeeld een enorm breed assortissement aan onderdelen van Miele, en daarnaast kunnen we die vaak erg goedkoop voor u aanbieden. We kunnen alle onderdelen van Miele leveren, of het nu gaat om onderdelen voor een stofzuiger, vaatwasser of wasdroger. Onderdelen van Miele die we veel verkopen zijn de stofzuigermond, koolborstels en de pistoolgreep. Het gaat dan vaak om de Miele electronic 1800, Miele s511 en Miele s380.

Welk Miele apparaat heb ik?

Om de goede Miele onderdelen te bestellen, heeft u het typenummer van uw Miele apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar u het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra u het nummer heeft gevonden dan kunt u hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Miele voor uw apparaat verschijnen.

Miele onderdelen nodig? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0492-713932 (bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur). In onze webshop kunt u veilig betalen middels iDeal of achteraf betalen. Bestellingen leveren wij bij u thuis (of een ander adres naar keuze) of kunt u ophalen in een Parcelshop.