Multitool (voor tuinonderhoud) onderdelen

Kies het merk van uw tuinonderhoud multitool

Of kies een categorie

De multitool, het meest veelzijdige tuinonderhoud gereedschap

Natuurlijk kun je voor een tuinonderhoud klus al je tuingereedschap uit de schuur halen. Alles even grondig reinigen en onderhouden, en voor elke klus die er moet gebeuren een ander apparaat pakken. Dat is natuurlijk een hoop gedoe, en soms zou je willen dat één apparaat al die dingen kon. Hoewel het 'multigereedschapsysteem' (kortweg multitool) natuurlijk niet álle tuinonderhoud apparaten overbodig maakt, is hij wel fijn veelzijdig en in een handomdraai om te zetten voor een andere functionaliteit.

Wat kan het multigereedschapsysteem allemaal?

Zo'n multitool voor de tuin heeft veel toepassingen, afhankelijk van welke accessoires je erbij hebt ontvangen of nog los bij aangeschaft. Maar met een multitool heb je in één apparaat o.a. de volgende apparaten verenigd:

Tuin multigereedschap onderdelen

Onderdelenwinkel.nl biedt een selectie aan reserve onderdelen, accessoires en andere handige toevoegingen. Kijk dus snel in ons tuin multitool onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je multifunctionele tuinonderhoud apparaat zoekt erbij zit. Vind je je merk, type of onderdeel niet? Stel ons ook gerust een vraag, vaak kunnen we nog aan meer onderdelen komen dan je hier terugvindt!