Muurfrees onderdelen en accessoires

Kies het merk van uw muurfrees

Alle muurfrees merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Sleuven slijpen voor waterleidingen en electrische bedrading in de muur

Als er leidingen en bedrading op moderne wijze aangelegd moeten worden, dan heeft u de muurfrees erbij nodig. Nauwkeurig en met het grootste gemak slijpt men zo een sleuf uit waar een waterleiding, electrische bedrading of andere leidingen in passen. Daarna is het enkel een kwestie van de sleuf uitkappen en de leidingen kunnen erin. Stel u voor dat dit handmatig zou moeten gaan, met alle onnauwkeurigheden, beschadigingen en wellicht zelfs verwondingen tot gevolg: het is maar goed dat die muurfrees er is voor dit soort klussen.

Ook uw muurfrees heeft niet het eeuwige leven

Dan mag het natuurlijk niet voorkomen dat uw muurslijper ineens niet meer werken wil. Misschien is de stelsleutel vermist, of heeft de stofafzuiging zijn beste tijd gehad. Voor uw eigen veiligheid moet u zeker die laatste bijtijds vervangen! Maar ook andere regelmatig verslijtende onderdelen zoals de koolborstel of natuurlijk het slijp(zaag)blad hebben we gelukkig gewoon voor u beschikbaar. Dus als er iets met uw muurfrees is en u zoekt daarom dringend een vervangende schakelaar of ander gebroken onderdeel, of de passende zaagbladen, of elk handig onderdeel van de grote, makkelijk vervangbare tot het kleinste rubberen ringetje, dan kunt u hierboven met enkele muisklikjes eenvoudig vinden wat u zoekt. U heeft het zo besteld en in no time kunt u weer door met leidingen leggen.

Welke muurfrees heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke sleuvenfrees, moet u eerst even op het merk van uw freesmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw muurfrees.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!