Nespresso onderdelen & accessoires

Kies uw model Nespresso koffiezetapparaat

Nespresso machines worden geproduceerd door drie producenten: De'Longhi, Krups en Magimix. Selecteer uw model en vind direct alle onderdelen voor uw Nespresso apparaat.

Nespresso Krups koffiezetapparaat onderdelen

Nespresso Krups

Nespresso Magimix koffiezetapparaat onderdelen

Nespresso Magimix

Nespresso De'Longhi koffiezetapparaat onderdelen

Nespresso De'Longhi

Nespresso koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Nespresso koffie apparaat

Nespresso is een merk van Nestlé. Het eerste Nespresso koffiezetsysteem kwam in 1989 in Zwitserland op de markt. Inmiddels is het een wereldwijd bekend merk, o.a. door de TV-reclames met George Clooney. Wie kent ze niet? Nespresso staat voor klasse, stijl, en een onvergelijkbare koffie ervaring. Ook het Nespresso koffiezetapparaat straalt dit uit.

Nespresso koffiesysteem

Een Nespresso koffiezetapparaat maakt zijn heerlijke koffie via een gepatenteerd koffiesysteem. De Nespresso capsules zijn zo verpakt dat de koffie lang goed blijft. Door het apparaat worden gaatjes in de capsule geprikt zodra de capsule in het Nespresso koffiezetapparaat wordt geplaatst. Door de gaatjes wordt onder hoge druk (19 bar) water geperst wat zich vermengt met de koffie. Dit zorgt voor die heerlijke typische Nespresso koffiesmaak.

Nespresso, unieke koffie

De koffiebonen die gebruikt worden bij de productie van Nespresso koffie worden op plantages in Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Togo, Kenia en Ethiopië verbouwd. Iedere Grands Cru van Nespresso heeft een eigen kenmerkende smaak waardoor u als consument keuze heeft naar gelang uw smaak. Nespresso: echt unieke koffie!

Nespresso onderdelen

Helaas gaat er ook weleens wat stuk aan een Nespresso apparaat. Verschillende onderdelen zijn van plastic gemaakt wat een beperkte levensduur heeft, maar ook de pomp kan het begeven. Gelukkig kunt u bij ons alle onderdelen van Nespresso bestellen zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw koffie.

Onderhoud

Zelfs als uw Nespresso koffiezetapparaat goed functioneert, moet u deze nauwlettend onderhouden. Regelmatig reinigen en zorg dragen voor de technische onderdelen van uw koffiezetapparaat betekent dat u lang kunt blijven genieten van uw Nespresso koffiezetapparaat. Neem daarom zeker een kijkje in onze speciale rubriek voor onderhoud van uw Nespresso apparaat.

Onderdelen van Nespresso nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij van Onderdelenwinkel.nl hebben van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.00 uur een serviceteam voor u klaar zitten die u telefonisch te woord kan staan. Hiervoor kunt u het gratis telefoonnummer 0492-713932 bellen. Ook goed om te weten is dat wij met veilige betaalmethodes werken zoals iDeal en achteraf betalen.

 • Consument wil steeds betere koffie

  Consument wil steeds betere koffie

  Bron: Nu.nl

  Koffie moet van hogere kwaliteit, en lekkerder. De smaakvarianten, de topkwaliteit én duurzaam geproduceerde koffiebonen, en natuurlijk de apparaten die zich echt specialiseren in het bereiden van het lekkerste kopje koffie, ze zijn niet alleen normaal, maar de vraag blijft maar groeien. Het bakkie troost (of pleur) lijkt hard te verdwijnen, want de koffieconsument van vandaag wil goéde koffie.

  Naar aanleiding van het Coffee Festival in Amsterdam deed Nu.nl een consumenten-onderzoek naar koffievoorkeur. Ook laten ze koffiemarktspecialist Moniek Smit uitgebreid aan het woord. Die stelt dat niet alleen in de koffiebars, waar het steeds normaler wordt elkaar te ontmoeten, maar ook binnenshuis kwaliteit en variatie voorop staan. "Mensen hebben vaker zelfs meerdere apparaten in huis. Bijvoorbeeld een voor pads of cups en een apparaat voor koffiebonen om zelf koffie mee te maken."

  Verandering van koffiecultuur

  Smit stelt een hele verandering van de oerhollandse koffiecultuur vast. Waar koffie eerst vooral een opwekkend middel was, en in termen van gezelligheid we in Nederland vooral de koffie-en-het-koekje kennen, wordt er steeds meer gevarieerd, worden flexibele barista's meer gevraagd en gewaardeerd, en nu en zelfs met koffie gekookt. Al blijkt de Nederlandse cultuur nog niet zo hard aan het verdwijnen: het plakje cake op het schoteltje, en het gewone kopje koffie met een praatje, ze bestaan gelukkig gewoon nog. En ze gaan ook niet zomaar verdwijnen.

  Wat zijn eigenlijk uw voorkeuren op koffiegebied? Liever de vertrouwde bak pleur of kan het u niet avontuurlijk en lekker genoeg?

  Lees meer

 • Ontkalkingstabletten Kruidvat teruggeroepen

  Ontkalkingstabletten Kruidvat teruggeroepen

  Bron: Productwaarschuwing.nl

  Heeft u onlangs nog ontkalkingsmiddel bij Kruidvat aangeschaft, let dan goed op. De ontkalkers voor koffiezetapparaat of waterkoker van het merk Kruidvat Formula Expert Ontkalker en Kruidvat Ontkalker voldoet niet aan de kwaliteitseisen. Het product, in flessen van 250ml, heeft op de achterzijde de EAN-code 8717333404291 en werd voor €1,49 aangeboden. Als u dit product gebruikt kan er door een verkeerde chemische reactie veel schuim ontwikkelen of kan het product zelfs gaan overkoken.

  Als uw product deze EAN-code heeft wordt er krachtig afgeraden het te gebruiken. U kunt het terugbrengen naar een willekeurige Kruidvat-vestiging. Daar zal uw aankoopbedrag gerestitueerd worden.

  Bel voor meer informatie het gratis servicenummer: 0800 – 12 11

  Lees meer