Nilfisk onderdelen

Onderdelen Nilfisk

Nilfisk: stofzuigers, hogedrukreinigers voor het zware werk

Vroeg in de twintigste eeuw zag de electrotechnicus Peder Andersen Fisker de toekomst van schoonmaken voor zich. Daarbij haalde hij zich voor de geest hoe een reusachtig feest zoals een verjaardag een onmogelijk grote hoeveelheid troep oplevert, en hoe u dat allemaal schoon krijgt. Tegenwoordig is Nilfisk een van de grootste spelers op de markt van reinigingsmachines. Van industriële reinigingsapparaat tot commerciële stofzuiger, een Nilfisk krijgt het werk voor u gedaan. Nilfisk stofzuigers en reinigingsmachines zijn eenvoudig in gebruik en reinigen krachtig en grondig.

Alles van Nilfisk

Bij de grootste onderdelen webshop op Onderdelenwinkel.nl vind je vele speciale onderdelen voor de Nilfisk stofzuiger. We hebben stofzuigerzakken, een zuigmond en een handgreep in onze webwinkel. Vooral de types Nilfisk GM 80, Nilfisk Elite en de Nilfisk Action zijn erg populair.

Welk Nilfisk apparaat heb ik?

Om het juiste onderdelen van Nilfisk in onze webwinkel te kunnen bestellen, heeft u het typenummer van de stofzuiger nodig. Dit nummer bestaat uit meerder cijfers en letters (of een combinatie hiervan). U vindt het vaak op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal op de onder- of zijkant van de stofzuiger. Heeft u het nummer gevonden? Selecteer het dan in de linker kolom van deze pagina. Zoek dan in deze site op dit typenummer. De stofzuigeronderdelen die u nu ziet zijn alleen geschikt voor uw Nilfisk stofzuiger.

Nilfisk onderdelen nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Wij zijn telefonisch bereikbaar, via het gratis telefoonnummer 0492-713932 of via ons e-mail adres: [email protected] Uw bestelling bezorgen wij graag bij u thuis. Betalen doet u via iDeal, de bekende en veilige betaalmethode van Nederland. Achteraf betalen is ook mogelijk.