Philips onderdelen

Philips onderdelen en accessoires

Philips onderdelen voor elk Philips apparaat

Bent u op zoek naar vervangende onderdelen of handige accessoires voor uw Philips apparatuur? Let dan eerst even goed op, want we hebben voor enkele apparaten van Philips een handige aparte pagina gericht:

Philips, Nederlands bedrijf in hart en nieren

Als u ooit in Eindhoven geweest bent, heeft u het bijna niet kunnen missen: de naam Philips zie je overal. Dat is niet gek als u de wortels van dit oerhollandse electronicabedrijf kent. Officieel heet het bedrijf tegenwoordig Koninklijke Philips N.V., maar in 1891 startte Gerard Philips met zijn vader dit bedrijf nog onder de naam Philips & Co. Ze woonden allebei in Zaltbommel, maar besloten toch hun bedrijf te starten in Eindhoven. Aanvankelijk hield het familiebedrijf zich primair bezig met de ontwikkeling van gloeilampen, en in feite zijn ze daar natuurlijk altijd om bekend gebleven. Eindhoven heet om die reden dan ook 'de Lichtstad'. Sinds ze in 1939 hun allereerste model scheerapparaat op de markt brachten - de beroemde PhiliShave, jawel - kwam de focus meer op kleine huishoudelijke apparaten. Tegenwoordig is Philips uiteraard een technologie-gigant, die op bijna elk technologisch vlak voor enorme vooruitgang heeft gezorgd en in veel velden marktleider is.

Alles van Philips

Philips is dus, zachtjes gezegd, inmiddels wel uitgeroeid tot een van Nederlands grootste elektronicaconcerns. Ieder huishouden beschikt wel over een Philips apparaat. Waarschijnlijk zijn er in uw huishouden zelfs meerdere Philips apparaten aanwezig. Dit omdat zo'n Philips meestal niet overdreven prijzig, maar technologisch wel het neusje van de zalm is. Met wereldwijd duizenden technische ontwikkelaars en een vooruitstrevende focus op electronica is het echt niet vreemd dat veel mensen kiezen voor een Philips apparaat. Onderdelenwinkel.nl - zelf ook gestart in de omgeving van Eindhoven! - is officieel partner van Philips. Hierdoor kunnen we u een breed en uniek aanbod van reserve-onderdelen en accessoires bieden die geschikt zijn voor uw Philips apparaten.

Wij hebben dus alle onderdelen Philips (van een stofzuigerslang tot stofzuigerzakkken en een koffiekan) in onze webshop. Bij ons kunt u alle Philips onderdelen bestellen voor alle soorten apparaten, bijvoorbeeld uw wasdroger, vaatwasser of keukenmachine. De types die wij het meest verkopen zijn Philips hr7774, Philips hr7775 en Philips fc8720.

Welk Philips apparaat heb ik?

Wilt u Philips onderdelen bestellen? Dan heeft u het typenummer van uw Philips apparaat nodig. Dit nummer staat meestal op een sticker op uw apparaat, bijvoorbeeld achter een deur of aan de onder- of achterkant. Heeft u het nummer (een combinatie van letters en cijfers) gevonden? Kijk dan in de linker kolom van deze pagina en klik op het juiste nummer. U ziet dan alle onderdelen van Philips die bij uw apparaat passen.

Philips onderdelen nodig? Onderdelenwinkel helpt u graag verder!

Uiteraard staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bijvoorbeeld bellen via ons gratis klantenservice nummer 0492-713932. Betalen van uw Philips onderdelen gaat via de veilige weg van iDeal of achteraf betalen.