Polijstmachine onderdelen en accessoires

Polijsten, in de was zetten en meer

Als u hier bent beland, bent u waarschijnlijk in bezit van een polijstmachine, en waarom ook niet? Er zijn zoveel toepassingen waarbij het handige polijst apparaat ingezet kan worden, dat het niet vreemd is om er een bij uw gereedschap te hebben liggen. Als er iets grondig in meerdere lagen was gezet moet worden, of krassen uit lak weggetoverd, dan is het tijd om de polijstmachine af te stoffen. Of gebruikt u hem zo vaak en voor zoveel toepassingen dat er zelfs geen stof op kan opbouwen? Wij begrijpen het goed, want het zijn erg handige apparaten natuurlijk. Van auto's tot vloeren, van plezierbootje tot marmer, alles gaat er beter uitzien en heeft meteen een grondige onderhoudsbeurt gehad als u uw trouwe polijstmachine erop los heeft gelaten.

Wafelpad, polijstmiddel, schakelaar of andere polijstmachine onderdelen

Hoewel een polijstmachine natuurlijk minder hard ronddraait dan, zeg, een slijptol, zal de wafelpad of andere polijst-schijf toch slijten. Dat is net de bedoeling, dat die zacht genoeg is om de boel zonder krassen of andere beschadigingen te kunnen oppoetsen, maar daardoor zijn deze natuurlijk slijtgevoelig. Dus die moeten regelmatig bijbesteld worden voordat de slijtage alsnog beschadigingen aanbrengt bij het polijsten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de polijstpasta of andere polijstmiddelen waarmee ook slijpeffecten mee tegengegaan worden - die raken natuurlijk ook op. En dan zijn er nog alle opzetschijven, schakelaars en andere onderdelen van de polijstmachine die gewoon kapot kunnen gaan of kwijt kunnen raken. Gelukkig hebben we voor veel verschillende merken polijstmachines gewoon de onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten. Zodat u onbezorgd door kunt gaan met uw polijstapparaat!

Welke polijstmachine heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke elektrische polijstapparaat, moet u eerst even op het merk van uw polijstmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw polijster. Natuurlijk kunt u bij een klitteband-model gewoon de bijbehorende schijven vinden zonder op het typenummer te zoeken, maar het is toch wel fijn dat u dan toch zeker weet dat alles goed gaat passen.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!