Pers centrum

Persberichten, belangrijk nieuws en andere informatie over de meest complete witgoed onderdelen webshop van Nederland, Onderdelenwinkel.nl.Persberichten overzicht07-04-2016 14:40

Fabrikant Whirlpool / Bauknecht thermostaten failliet

Belangrijk voor wie op zoek is naar thermostaten voor koelkasten of vriezers: Whirlpool/Bauknecht kan de originele thermostaten niet meer leveren, omdat de fabrikant deze niet meer produceert. De fabrikant van deze thermostaten, Atea, is namelijk failliet gegaan. Maar natuurlijk hebben we voor u al een oplossing gevonden, hoewel deze een klein beetje technische handigheid vereist.

Lees meer...25-03-2016 08:00

Paasboodschap van Onderdelenwinkel.nl

Namens ons bedrijf wensen wij u graag Vrolijk Pasen en hopen dat u een mooie tijd met vrienden en familie mag doorbrengen. We namen even de tijd om een gedachte te verwoorden waar u het hopelijk mee eens kunt zijn. We hopen dat dit kleine videootje door u gewaardeerd wordt. Voel u ook gerust geroepen om deze boodschap verder te verspreiden. We hopen dat er veel moois van mag komen.

Lees meer...23-03-2016 17:55

Repareert de jeugd nog wel?

Jongeren gooien liever een apparaat weg dan het te (laten) repareren. Uit een klantonderzoek uitgevoerd door grote landelijke onderdelenleveranciers en witgoedmonteurs komt deze zorgwekkende trend naar boven. Omdat dit een groeiend risico voor de toch al forse afvalberg vormt, trekken de onderzoekers nu aan de alarmbel.

Lees meer...01-12-2015 14:51

Feestdagen boodschap van Onderdelenwinkel.nl

Namens ons bedrijf wensen wij u graag het beste voor de Feestdagen en voor 2016. We namen even de tijd om een gedachte te verwoorden waar u het hopelijk mee eens kunt zijn. We hopen dat deze kerstwens door u gewaardeerd wordt. Voel u ook gerust geroepen om deze boodschap onder vrienden of familie te verspreiden. We hopen dat er veel moois van mag komen.

Lees meer...19-03-2015 06:00

Onderdelenwinkel.nl sluit de winkel in Helmond

Hoewel onze onderdelenwinkel in Helmond en wijde omgeving veertig jaar lang een begrip was, hebben we besloten ons volledig op onze online verkoop te richten, zodat we onze klanten beter tot dienst kunnen zijn. Daarom is per deze week onze fysieke winkel in Helmond gesloten. Eindhovens Dagblad besteedde er extra aandacht aan.

Lees meer...