Rechte slijpmachine onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Het verschil tussen rechte slijpmachine en haakse slijptol

Het verschil tussen de bekende haakse slijpmachine en de rechte zit in de stand van de slijptol. Bij de haakse staat die, tja, haaks, oftewel slijpt die 'langs' de richting van het apparaat. Bij de rechte slijpmachine staat de slijptol voorop 'recht' op het apparaat. Dit betekent dat de slijptol beter geschikt is voor sommige taken, maar het apparaat is iets minder bekend en populair dan de haakse slijptol, die veel voor het groffe werk ingezet wordt. De rechte slijper kan gebruikt worden voor slijpen, polijsten, afbramen, fijnslijpen en meer en wordt ook wel eens als handfrees gebruikt. Het apparaat is zeer geschikt voor metaal maar ook wel gebruikt voor kunststof of hout.

Onderdelen voor rechte slijper

Het is onvermijdelijk dat zelfs bij dit handige apparaat wel eens iets stuk kan gaan. Natuurlijk zal de slijpschijf slijten, maar ook een schakelaar kan kapot gaan, een opzetborstel breken, de spanmoer kan kwijtraken, noem maar op. Gelukkig heeft de meest complete webwinkel voor onderdelen van apparaten in en rond het huis, Onderdelenwinkel.nl, alles in huis dat uw rechte slijpmachine nodig kan hebben. Zo kunt u eenvoudig bij ons bestellen wat u nodig heeft, en wij sturen het zo snel mogelijk aan u op. Voor u weet kunt u weer verder met uw slijpmachine!

Welke rechte slijpmachine heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw slijptol, moet u eerst even op het merk van uw rechte slijper klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw slijpmachine.

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!