Robotmaaier onderdelen

Alle robotmaaier merken (van a t/m z)

De robotmaaier, steeds normaler

Net als de robotstofzuiger duikt deze ook steeds meer her en der op: de robotmaaier. Dit handige kleine apparaat pakt de wildgroei in uw gazon aan terwijl u lekker in de zon iets anders doet. De meeste typen robot grasmaaier gaan 'slim' met uw gazon om en onthouden waar ze al wel en niet gemaaid hebben. Dapper kortwiekt hij de lange grashalmen en als de robotmaaier accu leeg is, rijdt hij zelf terug naar de oplader.

Slim en automatisch gras maaien

Deze apparaatjes hebben natuurlijk allemaal slimmigheden om te voorkomen dat de grasmaaier robot bijvoorbeeld de speelbal van uw hond, of lastig tuinafval zoals takken en stenen, probeert te snoeien. Vaak hebben ze een veelvoud aan sensoren, of een afstandsbediening, waarmee u de robotmaaier eenvoudig bijstuurt als deze bijvoorbeeld dreigt te dicht bij uw bloemplantsoen te komen.

Uw tuinonderhoud maatje houdt uw gazon op maat!

Dit lieve tuinonderhoud vriendje moet natuurlijk wel een beetje gekoesterd worden zodat hij al het vervelende werk moeiteloos voor u blijft doen. Dus moet er nog wel eens een onderdeeltje, zoals bijvoorbeeld het hakmes, of de accu, vervangen worden. Heeft de oplader in net teveel nattigheid gestaan? Dan hoeft niet meteen de hele robotmaaier bij het afval, maar kunt u die ook gewoon bij ons los bestellen.

Robotmaaier onderdelen

Onderdelenwinkel.nl biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende maai messen voor uw robot grasmaaier, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons robotmaaier onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je trouwe robot grasmaaier zoekt erbij zit. Vind je je merk, type of onderdeel niet? Stel ons ook gerust een vraag, vaak kunnen we nog aan meer onderdelen komen dan je hier terugvindt!