Scheerapparaat onderdelen

Het scheerapparaat, onmisbaar voor de moderne man

Alle recente baard-trends ten spijt blijft het een onmisbaar apparaat voor elke man die baat heeft bij een verzorgd uiterlijk: het scheerapparaat. Er is een breed aanbod aan scheerapparaat merken op de markt en iedereen die met een scheerapparaat scheert, heeft zijn eigen voorkeur voor model, merk, type, scheerkop en ga maar door. Er zijn scheerapparaten met twee koppen, drie koppen, met een tondeuse module erop, met een accu, en ga zo maar door. Voor elke omstandigheid en elk mannengezicht is er een scheerapparaat. Uiteraard hebben wij van Onderdelenwinkel.nl, de compleetste en beste onderdelenwinkel online, daarom ook een brede selectie van scheerapparaat onderdelen en accessoires.

Het scheerapparaat werd uitgevonden in 1910

Het allereerste elektrische scheerapparaat werd ontwikkeld door Colonel Jacob Schick. Al in 1910 bedacht hij eerste versies maar tijdens de Eerste Wereldoorlog raakte hij geïnspireerd door de techniek achter de gebruikte geweren. Zijn eerste bedrijf na de oorlog, Magazine Repeating Razor co., produceerde scheermessen met een soortgelijke 'clips' techniek. Dit succesvolle bedrijf zorgde ervoor dat hij zijn droom, het elektrisch scheerapparaat, kon realiseren. Hoewel het succes langzaam op gang kwam, patenteerde hij het eerste elektrische scheerapparaat in November 1923. Zijn bedrijf, Schick Dry Shaver, Inc, werd later Schick, Inc, en in 1981 overgenomen door Norelco. Dit bedrijf is nu nog altijd gevestigd waar Schick zijn elektrisch-scheerapparaatfabriek runde.

Alles voor uw scheerapparaat

Uw scheerapparaat kapot? Dan vindt u bij Onderdelenwinkel.nl alle onderdelen voor uw scheerapparaat. Van opzetkam tot scheerkop, bij ons bent u aan het juiste adres. We bieden zelfs scheerbalsem, of een reserve snoer, maar ook onderhoudsproducten voor uw scheerapparaat zoals een schoonmaak borsteltje. In feite kunt u het zo gek niet bedenken wat u nodig kan hebben voor uw scheerapparaat: als we het niet hebben, kunnen het waarschijnlijk wel speciaal voor u bestellen. Schroom dus zeker niet, als uw gewenste scheerapparaat onderdeel niet in ons assortissement terug te vinden is, om onze service desk ernaar te vragen. We zullen dan voor u uitzoeken of het onderdeel ergens te bestellen is.