Schroefmachine onderdelen en accessoires

De elektrische schroevendraaier, het essentiële stuk gereedschap

Stel: er moet ergens een schroef in gedraaid worden - of het nu een muur, een tuinhuis of een kast is - en iemand komt met een handmatige schroevendraaier aanzetten, dan schiet u toch ook in de lach? Met uw schroefboormachine heeft u het halve doosje schroeven er al in voor die éne met de hand in geschroefd zit. En met extra kracht vastgezet bovendien. Bovendien heeft u vanzelfsprekend een schroefbitje of ander opzetstuk en hoeft u niet op te zoeken wat de woorden torx, inbus of tri-wing betekenen. Één blik op de klus en u weet welk opzetstuk u moet hebben. En moet er toevallig nog een mooi schroefgat geslepen worden, dan heeft u de juiste slijpstift ongetwijfeld ook in uw accessoire-set zitten.

Schroefmachine onderdelen, bits en accessoires

Maar toen was u toch net dat ene dubbelbitje dat achterop uw schroefboormachine hoort, kwijt. Of de schroefkop is versleten of beschadigd, of de accu geeft toch niet meer die power die hij oorspronkelijk gaf. Dan zit u aan het goede adres bij Onderdelenwinkel.nl, de compleetste webshop voor onderdelen en accessoires elektronisch gereedschap. Want ook als u een minder complete bitjes-set heeft of u wil uw schroevendraaier zo breed mogelijk inzetten en ook ermee kunnen slijpen, (lichte) boorklussen mee verrichten en meer, dan zit u bij ons aan het juiste adres. Ook voor wie er nog niet zo'n verstand van heeft, bijvoorbeeld omdat u voor iemand anders op zoek bent naar leuke bit-setjes of andere accessoires voor diens geliefde schroefboormachine, geven we u de volledige informatie erbij en bieden we mooie complete sets zodat die handige klusser of uw eigen handige man/vrouw er dolblij mee zal zijn. Leuk voor Vaderdag bijvoorbeeld, of als dank voor die klus waar hij of zij de hand niet voor omdraaide.

Welke schroefboormachine heb ik?

Als u zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij uw specifieke elektrische schroevendraaier, moet u eerst even op het merk van uw schroefboor klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kunt u nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vindt u doorgaans op een klein plaatje op uw schroefapparaat. Overigens zullen schroefbitjes in praktijk vanzelfsprekend op elke schroefmachine passen, dus die kunt u met een gerust hart bestellen!

Snel en veilig online bestellen

Onderdelenwinkel.nl, gevestigd in Eindhoven, levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor elektrische apparaten in en rondom het huis. We pakken uw onderdelen met zorg in en versturen deze waar u het maar wil ontvangen. U kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vindt u niet het onderdeel of accessoire dat u zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om uw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor u kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor u uit!